- 1 Mayıs 2018
- 57.205
- 47.996
- 3.873
eyvah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talisca %100 gelsin 7 m euro maliyetin altına girilsin demiyorum şartlar uyar kulübü göndermek ister %60 maaşını karşılar 3-3.5 m euro'ya gelirse gelsin.
İsteme sebebimde oyunumuzda Icardi odaklıyız rakip stoperleri bu sene üstüne çekecek tüm rakipler Icardi'ye önlem alacak bunu fırsata çevirebiliriz Talisca'nın kafa topları Icardi sonrası ligin en iyi kafa vuran oyuncusunu almış oluruz. Üstüne sekenleri de çok net kaleye sokabilecek birisi en ufak hatada rakibe cezayı keser. Keşke Griezmann ihtimali olsa hiç düşünmeden onu alırdım muhteşem uyardı.
Bu arada ben geçen sene çok istiyordum talisca yı yanlış olmasın. Ama şu an ön tarafta o kadar oyuncu olacaksa bu işte bir iş var diyorum başka da bir şey demiyorum. İçimdeki kötü hissi de söylemek istemiyorum diğer transferlerle ilgili...
ABOWO halde Avrupa için bi kadro yapalım
Muslera
Sacha - Ramos - AKerim - Angelino
Torreira - 8
Ziyech - Talisca - Zaha
Icardi
ZiyaşşşO halde Avrupa için bi kadro yapalım
Muslera
Sacha - Ramos - AKerim - Angelino
Torreira - 8
Ziyech - Talisca - Zaha
Icardi
o tete 11 e icardi ve musleradan sonra yazılcak adamdır ona göre kadro kurmalıyız
8 numara alsak da benim kafama takılan nokta +3 yerli acaba Salih Özcan - Torreira ikilisi mi düşünülüyor. Çok fazla Kerem'in sahada kalması gerekecek şu ana kadar net sürekli 11 oynayabilecek Abdülkerim var onun hariç +2 hiçbir şekilde koyamıyorum. Umarım kadro planlanmasının sonunda herkesin içi rahatlar.Bu arada ben geçen sene çok istiyordum talisca yı yanlış olmasın. Ama şu an ön tarafta o kadar oyuncu olacaksa bu işte bir iş var diyorum başka da bir şey demiyorum. İçimdeki kötü hissi de söylemek istemiyorum diğer transferlerle ilgili...

seferoviç
gomis
var icardiye ne gerek var
herif sorunlu diyordu forumun geneli