Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden timurla fatih hoca iiyi bir ikili olabilirlerdi, ocakta temmuz temmuzda ocağı işaret eder, değişerek gelişirlerdi. Bu işin sonu saçma bir yere gidiyor taraftar olarak da biz çanak tutuyormuşuz gibi hissediyorum.

Nefes alsın yeter
o halde hashüsü alak

5fec76a1d3806c17b072168c.jpg

Ramosu alabilmek icin, Nelssonu bekledigimizden düsük fiyata satariz gibi geliyor bana. Taraftar gaza gelmesin diye, hemen arkasinda Ramos KAPi gelebilir

Tüm gol yükü icardi nin omuzlarında...Kerem son lig golünü karagumruk maçında atmış 8 haftadır golü yok ligin 2.yarisi sadece 2 gol attı zaten..Mertens tüm sezon 5 gol attı sadece forvet arkası bir oyuncu için çok düşük bir sayı..
Ziyech tete zaha bunlardan kesinlikle yeterli sayıda gol katkısı almamız lazım..

Ramosu alabilmek icin, Nelssonu bekledigimizden düsük fiyata satariz gibi geliyor bana. Taraftar gaza gelmesin diye, hemen arkasinda Ramos KAPi gelebilir
taraftarın bekledıgının olmayacagı asıkar, zıra Erden bey dedı 5 buyuk lıg yapmamıs oyuncu ıcın bekledıgımız fıyatlarda gelmıyor dıye. 16-18 bandı olur muhtemelen gıderse

Tüm gol yükü icardi nin omuzlarında...Kerem son lig golünü karagumruk maçında atmış 8 haftadır golü yok ligin 2.yarisi sadece 2 gol attı zaten..Mertens tüm sezon 5 gol attı sadece forvet arkası bir oyuncu için çok düşük bir sayı..
Ziyech tete zaha bunlardan kesinlikle yeterli sayıda gol katkısı almamız lazım..
bu yüzden talisca'ya gidiyorlar bence

Icardi dışında atan yok
Icardi dışında adam akıllı forvette yok takımda (Bakambu daha çok kenar forvet izlenimi veriyor)

Muslera
Boey Ramos Abdülkerim Angeliño
Torreira Amrabat
Tetê Ziyech Zaha
Icardi

Günay
Kaan Harwood-Bellis Emin Kazımcan
Salih Oliveira
Barış Mertens Kerem
Bakambu

+ Demirbay, Berkan, Halil​

Veradti amrabat talisca ve ramos'a tamam mıyız?
Makul bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt