Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peki AL ve denk geldiğim Milli maçları dışında hiç takip etmedim Amrabat'ıValla abisinin nasihatı ile ve Ziyech etkisiyle hiçte imkansız değil
taraftarın bekledıgının olmayacagı asıkar, zıra Erden bey dedı 5 buyuk lıg yapmamıs oyuncu ıcın bekledıgımız fıyatlarda gelmıyor dıye. 16-18 bandı olur muhtemelen gıderseRamosu alabilmek icin, Nelssonu bekledigimizden düsük fiyata satariz gibi geliyor bana. Taraftar gaza gelmesin diye, hemen arkasinda Ramos KAPi gelebilir
bu yüzden talisca'ya gidiyorlar benceTüm gol yükü icardi nin omuzlarında...Kerem son lig golünü karagumruk maçında atmış 8 haftadır golü yok ligin 2.yarisi sadece 2 gol attı zaten..Mertens tüm sezon 5 gol attı sadece forvet arkası bir oyuncu için çok düşük bir sayı..
Ziyech tete zaha bunlardan kesinlikle yeterli sayıda gol katkısı almamız lazım..
Dünya kupasını izlemediniz renktaş. Adam klas futbolcu. Aslında tam aradığımız orta saha oyuncusu.peki AL ve denk geldiğim Milli maçları dışında hiç takip etmedim Amrabat'ı
İşimizi görür mü çift yönlü?
Sergio'yu yollayıp niye geri aldık yav.Mertens-Sergio-Nelson out
Talısca-Ndombele-Sergio in mi şimdi