Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.055
- 76.116
- 4.218
Aksam pazarina kaldiniz gene. Gidip alicaniz adam Wijnaldum olucak daha ne bekliyonuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksam pazarina kaldiniz gene. Gidip alicaniz adam Wijnaldum olucak daha ne bekliyonuz
Avcılar tarafından avlanmış.Bayir domuzu nerde kaldi yav
Naber ahbap Taliscaya ne diyorsunAvcılar tarafından avlanmış.
2 yıl 10 mılyon arkadaslar
Kararsızım ama gelirse İcardi'nin yükü azalır ve takımda sürekli İcardi'ye at o halleder psikolojisi kırılır gibi.Naber ahbap Taliscaya ne diyorsun
Güzel dedin bayır gülüya nottingham ulan adi herifler chris wood diye adamı 25 maçta 3 gol toplamda 800 dakika forma giyen adama 17 milyon bayılmışsın
ulan ahlaksız şerefsizler sahtekar herifler nelssonda neden cimriliğiniz tutuyor. muhtemelen zorunlu opsiyon falan ama onun öncesinde de adam 3000 dakikada 5 gol atmış ashdhasdhsa delircem ya
geriden oyun kuracak, pasla çıkacaksak eğer Ramos nelssondan 3x, apodan 2x daha iyi bu konudaRamos gelince oyun kurulumu da güçlenir Abdülkerim zaten bu konuda baya iyiydi Ramos da gelirse sanki oyun kurarken daha etkili olabiliriz.
akşamdan sonra son gelişmeleri özet alayım
seni takipten cıkıp hesabı kilitledimakşamdan sonra son gelişmeleri özet alayım
Talisca gelsin ya da Talisca gelmesin diye geçiyor son 2 saattir bazı hesaplar resmi görüşmeler başladı derken bir kaç kişide aksini söyleyip yalanlıyor her yer ikiye bölündü. Ramos eli kulağında bekliyormuş bizim futbolculara sosyal medyada stalk atıyor beğeniyor filan o iş bitmek üzere...akşamdan sonra son gelişmeleri özet alayım
Ramos Kaptanla da takipleşmişakşamdan sonra son gelişmeleri özet alayım
Ramos'u her zaman beğenmişimdir bekten geçişli olduğu için oyun kurulumu ve görüşü de yüksek belki eski atletizmi yok ama şu an ki hali bile bu ülkeye fazla gelir sadece stoperlik yapıp oyun kursa duran toplarda skor alsa çok net maaşını çıkarır.geriden oyun kuracak, pasla çıkacaksak eğer Ramos nelssondan 3x, apodan 2x daha iyi bu konuda
Belki katılmayanlar olacaktır bana ama ben 37 yaşındaki Ramosun Nelssonun en hazır halinden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Geçiş döneminde alınabilecek en üst seviye adamı getirecez olursa eğer, bütün savunma hattına seviye atlatacaktır
Ta Ta Ta So So So h.o.akşamdan sonra son gelişmeleri özet alayım