Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya nottingham ulan adi herifler chris wood diye adamı 25 maçta 3 gol toplamda 800 dakika forma giyen adama 17 milyon bayılmışsın

ulan ahlaksız şerefsizler sahtekar herifler nelssonda neden cimriliğiniz tutuyor. muhtemelen zorunlu opsiyon falan ama onun öncesinde de adam 3000 dakikada 5 gol atmış ashdhasdhsa delircem ya

8 numara da bu kadar beklettiklerine göre gidip M.Caisedo ayarında birini alacaklar. Yoksa bu kadar risk alınmazdı.

ya nottingham ulan adi herifler chris wood diye adamı 25 maçta 3 gol toplamda 800 dakika forma giyen adama 17 milyon bayılmışsın

ulan ahlaksız şerefsizler sahtekar herifler nelssonda neden cimriliğiniz tutuyor. muhtemelen zorunlu opsiyon falan ama onun öncesinde de adam 3000 dakikada 5 gol atmış ashdhasdhsa delircem ya
Güzel dedin bayır gülü

Ramos gelince oyun kurulumu da güçlenir Abdülkerim zaten bu konuda baya iyiydi Ramos da gelirse sanki oyun kurarken daha etkili olabiliriz.
geriden oyun kuracak, pasla çıkacaksak eğer Ramos nelssondan 3x, apodan 2x daha iyi bu konuda

Belki katılmayanlar olacaktır bana ama ben 37 yaşındaki Ramosun Nelssonun en hazır halinden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Geçiş döneminde alınabilecek en üst seviye adamı getirecez olursa eğer, bütün savunma hattına seviye atlatacaktır

akşamdan sonra son gelişmeleri özet alayım

band.gif

Bide City bu Doku’ya neden 60 milyon euro vermiş. Ulan işin de iyice b.ku çıktı. Sen Mahrez gibi bir adamı yolla git Doku’yu al.

Talisca gelsin ya da Talisca gelmesin diye geçiyor son 2 saattir bazı hesaplar resmi görüşmeler başladı derken bir kaç kişide aksini söyleyip yalanlıyor her yer ikiye bölündü. Ramos eli kulağında bekliyormuş bizim futbolculara sosyal medyada stalk atıyor beğeniyor filan o iş bitmek üzere...

geriden oyun kuracak, pasla çıkacaksak eğer Ramos nelssondan 3x, apodan 2x daha iyi bu konuda

Belki katılmayanlar olacaktır bana ama ben 37 yaşındaki Ramosun Nelssonun en hazır halinden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Geçiş döneminde alınabilecek en üst seviye adamı getirecez olursa eğer, bütün savunma hattına seviye atlatacaktır
Ramos'u her zaman beğenmişimdir bekten geçişli olduğu için oyun kurulumu ve görüşü de yüksek belki eski atletizmi yok ama şu an ki hali bile bu ülkeye fazla gelir sadece stoperlik yapıp oyun kursa duran toplarda skor alsa çok net maaşını çıkarır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt