- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
erden timurun taliscaya ilişkin geçmişteki sözleri geliyo hazırlanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talisca'da değişik bir hava var fırsat olursa isterim mali açıdan yük olacaksa gerek yok ama dediğim gibi Erden Timur şartları çözerse o zaman vay ki vay 2 tane füze gibi kafa topu vuran topçumuz var rakip kaleciler topu görene kadar çok gol atarız. Rakip kapanmış sağdan soldan ceza alanına Angelino ve Ziyech ortalarıyla boğarken Ramos'u da göndeririz 3'lü kombo yaparız.Moldeye attığı golde gol olduğunu anlamadım çok hızlı bir sekanstı![]()
Bumut Bül
Ahmet Dembele
Naci
an itibari ile online
Tuzak iyidir farkeden akıllı insanları severim fark edemeyenleri eleriz.Milleti tuzağa mı çekiyorsun yine![]()

Frikik demek gol demek kafa vuruşları dışında talisca da bize de her maç 1-2 tane frikik veriyorlar ,yapıyorlar.Talisca'da değişik bir hava var fırsat olursa isterim mali açıdan yük olacaksa gerek yok ama dediğim gibi Erden Timur şartları çözerse o zaman vay ki vay 2 tane füze gibi kafa topu vuran topçumuz var rakip kaleciler topu görene kadar çok gol atarız. Rakip kapanmış sağdan soldan ceza alanına Angelino ve Ziyech ortalarıyla boğarken Ramos'u da göndeririz 3'lü kombo yaparız.
sevgilisi olan halasını öldürdü şerefsiz herifBugünlük benim nöbetim biter kalanlara iyi nöbetler ve iyi geceler diliyorum. Enerjileri toplayın önümüzdeki 1 hafta adrenalin tavan yapacak en az 3-4 gelen 2-3 giden olur.![]()
Ege Can Erbay, surekli sistematik seklinde, rakip takim futbolcularina ovdugu icin.
2024 Subat kadar ban yemis.