Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moldeye attığı golde gol olduğunu anlamadım çok hızlı bir sekanstı :asd:
Talisca'da değişik bir hava var fırsat olursa isterim mali açıdan yük olacaksa gerek yok ama dediğim gibi Erden Timur şartları çözerse o zaman vay ki vay 2 tane füze gibi kafa topu vuran topçumuz var rakip kaleciler topu görene kadar çok gol atarız. Rakip kapanmış sağdan soldan ceza alanına Angelino ve Ziyech ortalarıyla boğarken Ramos'u da göndeririz 3'lü kombo yaparız.

aboooooo agustos demiş lan:asd:

Erden Timur, "Anderson Talisca şu an için gündemimizde yok. Maaşı 10M€. Her şey ağustosta gündeme gelebilir. Bugün yok ama o dönemde herhangi bir sebeple gündeme gelebilir." şeklinde konuştu.

16 haziran 2023

Talisca'nın maaş seviyesi 10 milyon avro civarında. Daha düşük maaş seviyesinde olmasını isteriz ama şu an için böyle bir ilgi yok."

20 temmuz 2023

erden timur bu taliscayı alır arkadaşlar,sponsorda cok maası için

Talisca'da değişik bir hava var fırsat olursa isterim mali açıdan yük olacaksa gerek yok ama dediğim gibi Erden Timur şartları çözerse o zaman vay ki vay 2 tane füze gibi kafa topu vuran topçumuz var rakip kaleciler topu görene kadar çok gol atarız. Rakip kapanmış sağdan soldan ceza alanına Angelino ve Ziyech ortalarıyla boğarken Ramos'u da göndeririz 3'lü kombo yaparız.
Frikik demek gol demek kafa vuruşları dışında talisca da bize de her maç 1-2 tane frikik veriyorlar ,yapıyorlar.

Bugünlük benim nöbetim biter kalanlara iyi nöbetler ve iyi geceler diliyorum. Enerjileri toplayın önümüzdeki 1 hafta adrenalin tavan yapacak en az 3-4 gelen 2-3 giden olur.
giphy.gif

Biz herkesin kafasını çevirdiği her yerdeyiz. Arkasındayız. Önündeyiz. Her masada, her yerde, her zerresindeyiz.

Allah Okan hocamıza güç kuvvet versin. 8 alındı Talisca ve Ramos’da gelirse bu adam nasıl kadro kuracak allah sabır versin. Torreira Zaha Ziyech Talisca, Tete, 8 numara İcardi kafayı yakmasa iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt