Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavşağa bak ya hem arabistan kontratı iste hem cl olsun ee başka devamını sucu reis getirsin
Daha evvel de söyledim suç bu dingilde değil bu dingili istemeye giden, kovalayan yöneticide. Aklı başında yönetici çıkıp isteyen taraftarın da gazını alabilirdi bu saçma sapan maliyetlerin altına giremeyiz diye. Bizden başka tek talibi tjk olan adamı biz niye hala kovalıyoruz ?

Daha evvel de söyledim suç bu dingilde değil bu dingili istemeye giden, kovalayan yöneticide. Aklı başında yönetici çıkıp isteyen taraftarın da gazını alabilirdi bu saçma sapan maliyetlerin altına giremeyiz diye. Bizden başka tek talibi tjk olan adamı biz niye hala kovalıyoruz ?
Erden timur

Hayal kırıklığıdır

Nzonzi- Seri- Lemina olayının aynısını bu sene hücum bölgesinde yaşayacağız. Transfer dönemine çok iyi başlayıp çok kötü bitiriyoruz sonumuz hayrolsun.

Molde maçı bitmeden transfer olmaz.Bşr tarafta 30 milyon alabilirken alacağın adam var Bir tarafta 30 milyon uçmuş hüsrana uğramışsın o durumda alacağın adam var.Bu karar için maç beklenecek .Tabi oyuncuların Cl tercihi falan da olabilir.
O sebeple Molde maçından sonra transfer gelir

Forma icin butce hazirladik mi knk. En pahali forma gelmis gecmis en iyi stoperin olacakmis. Imzalı

Talisca, ramos ve gurbetçi bir ortasaha ile kapatacağız sanırım dönemin sonunu.

Ortasaha için çok büyük isimler ortaya atıldı ama hiç resmi ağızdan ortasahaya güçlü isim alacağız diyen olmadı sanırım
Talisca yalan, gelmeyecek. Zaten kendi kulübünde de oynuyor en son TD'leri sakatlık dolayısıyla 2 hafta kaçıracağını söyledi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt