- 23 Temmuz 2011
- 75.526
- 51.061
- 4.693
Kaptanla da karsilikli takiplesmisler.Gelsin parçalıyı giysin daha fazla canımı sıkmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaptanla da karsilikli takiplesmisler.Gelsin parçalıyı giysin daha fazla canımı sıkmasın
Tamam iste ramos ucagi demissin yaw.Ramos uçağı demedim. Madrid'den 21:15 de gelecek şekilde özel uçak ayarlandı dedim. Sergio Ramos gelecek o uçaklada.
Hojbjerg gelecek CihanımRDP gündemden iyice düştü foruma giresim gelmiyor. Ceza vermeye geliyorum sadece
Künyeni paylaştığın için Keramettin sana 1 hafta saplanmıştı. Aklında soru işareti kalmasın diye bilgilendirme yapayım dedim.Üstat kaç yıllık forumdasiz bari bize yapma
Altay'a veda falan etmişlerse en son Sky De Manu kararını vermedi, Benfica kalecisi ile prensipte anlaştığını yazmıştı. Benfica Ukrayna'lı Shaktar'ın genç kaleciyi aldı 30 yaşındaki kalecisini satar muhtemelen.Tete Yunus
Altay Livakovic
Enteresan hamleler oldu doğrusu.
Geçti o işHojbjerg gelecek Cihanım
Zaten talisca yı ne yapacaklar bilmiyorum hiçTalisca yalan, gelmeyecek. Zaten kendi kulübünde de oynuyor en son TD'leri sakatlık dolayısıyla 2 hafta kaçıracağını söyledi.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herşeyi yazmadık bi deKünyeni paylaştığın için Keramettin sana 1 hafta saplanmıştı. Aklında soru işareti kalmasın diye bilgilendirme yapayım dedim.
Diana erkekmiş lan. Az daha kestaneyi çizdirecektin.Herşeyi yazmadık bi de
Santim mantim işlerine girsek Perma yicez belki
Üzücü oldu buGeçti o iş
Gelen bildirimlerde Oğuzhan Seskoyla Oral Sever'in isimleri üst üstte olunca şu şekil oluyom ben reis yavFofana gelmezse GS takibini bırakıyorum.
Atlantico Madrid, Hojberg'I istiyormusRDP gündemden iyice düştü foruma giresim gelmiyor. Ceza vermeye geliyorum sadece
Keramettin'in işleriGelen bildirimlerde Oğuzhan Seskoyla Oral Sever'in isimleri üst üstte olunca şu şekil oluyom ben reis yav
![]()
Şahin'in İsim Değişikliği konusunda Oral ismini seçmesini nasıl yorumluyosun reis yavKeramettin'in işleri