Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İspanyol kaynakları her ne kadar yeni transfer olsa da Bellingham'ın Arda'nın gölgesinde kalmaktan çekindiğini, forma rekabetine girmektense düzenli 11 oynayacağı bir kulübe gitmek istediğini yönetime ilettiğini söylüyor. Erden Timur satın alma opsiyonu koydurmak istiyor ancak opsiyonu minimumda tutup bol miktarda bonuslu bir çözüm önerisi ile gitmiş Perez'e. Perez düşünmek için süre istemiş. Kulüplerin anlaşma zeminindeki en büyük problem ise oyuncunun maaşı. Real en azından maaşının yarısını Galatasaray'ın karşılamasını istiyor ancak Galatasaray tarafı Icardi'de olduğu bir formül peşinde.
Yakup gerçek sanıp haber yapar yarın

torreira ziyech zaha icardi'miz var lan

Gece gece aklıma gelen izdiraba bak. Kritik bir maç öncesi icardi ya da Torreiradan birinden vazgecmek zorundasınız ? Hangisinden vazgeçersiniz ?

Bakambu mu icardiyi daha rahat yedekler , Berkan mi torreira yi ?

Burdan şuraya gelmek istiyorum? Torreira yokluğunda takım boka sarıyor doğal olarak çok yangın yapıyoruz, icardinin yokluğunda da aynı yangını yapma ihtimalimiz var mı ?

Gece gece aklıma gelen izdiraba bak. Kritik bir maç öncesi icardi ya da Torreiradan birinden vazgecmek zorundasınız ? Hangisinden vazgeçersiniz ?

Burdan şuraya gelmek istiyorum? Torreira yokluğunda takım boka sarıyor doğal olarak çok yangın yapıyoruz, icardinin yokluğunda da aynı yangını yapma ihtimalimiz var mı ?
Sistem mistem hak getire bizde yani

İspanyol kaynakları her ne kadar yeni transfer olsa da Bellingham'ın Arda'nın gölgesinde kalmaktan çekindiğini, forma rekabetine girmektense düzenli 11 oynayacağı bir kulübe gitmek istediğini yönetime ilettiğini söylüyor. Erden Timur satın alma opsiyonu koydurmak istiyor ancak opsiyonu minimumda tutup bol miktarda bonuslu bir çözüm önerisi ile gitmiş Perez'e. Perez düşünmek için süre istemiş. Kulüplerin anlaşma zeminindeki en büyük problem ise oyuncunun maaşı. Real en azından maaşının yarısını Galatasaray'ın karşılamasını istiyor ancak Galatasaray tarafı Icardi'de olduğu bir formül peşinde.
İstemez bence bizim ihtiyacımız olan oyuncu profili taşımıyor. Henüz kendisini kanıtlayamadı.

Not: İroniyi anlamayacak olanlar var.

Kardeşim git uyu len :) bakambu var zaha var gerekirse ziyech oynar... Rahatsız olma boşuna. Bak torreira nın yokluğu şu anda fena ona söyleyecek lafım yok. Allah sakatlık dert ceza vermesin...

Benzer şeyleri faklı yorumlarla söylüyoruz. Wanda nın rahatsızlığı, bakambunun ilk transferi ve transferin fesih süreci bana bakambu transferinin çok planlı olmadığını gösteriyor. Evet icardi bekleniyordu. Yerine ucuz bir profil de düşünülüyordu ama bence bu bakambu değildi. Elde zaniolo varken, rashica istenirken, solda Kerem varken, ziyech düşünülürken orjini kanat forvet olan birisinden ziyade pivot santrafor özellikli birisi düşünülüyor olma ihtimali yüksekti bence. Ancak icardi nın gelişinin geç olacağı hatta bir ara futbolu bırakacağı düşünüldüğünde ve böyle bir fırsat karşımıza çıktığında eleme maçları da düşünülerek hemen transfer edildi bence.

Faydası olur mu bence olur. Emir in söylediği gibi fiyasko mudur bence değildir. O tarihte alınacak en iyi oyuncuyu aldık. Ama icardi zamanında gelse idi bence hemen bakambu ya atlamak yerine farklı bir profilde oyuncu fırsatı kolluyor olabilirdik.
Bu konuda beni şaşırtan Umut Nayır’ı istememesi oldu ama ismi geçen santraforların hepsi çok pahalıydı Bakambu’ya dek. bakambu’yu ucuza aldık diğerlerine nazaran.

Olabilir tabii belli olmaz da santafor ve orta saha kıtlığı var dünyada şu an.

SL grublara kalirsak Insallah Donezk grubuna gireriz. Cünkü onlar bütün SL maclarini Almany Hamburgda oynayacak. Hamburg stadi deplasman olmaz yüzde 80 Gs taraftari dolar ben dahil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt