Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar balik hafizali olmayin bence veya nankörlük yapmayin

Gecen sezonun assist krali olan kerem nasil sifir katki ile oynamis akil mantik almiyor

Bunu yazmak icin ya 13-14 yasinda olmaniz gerekiyor ya da baska bir sikinti var

Milli takim arasina bir tek antep deplasmani kaldi 17 eylulde sanirim ilk macimiz buda nerden baksan 22 gun samsunla icerde oynuyoruz bir sonraki hafta basaksehir macina 1 ay var

Bu maca tum oyunculari hazir edebilirsek benim icin kafidir ama bu antep deplasmaninda bir sekilde 3 puani almaliyiz hayati onemli mac

haftaya anteplemi oynayacağız yoksa İstanbulsporlamı , bilen varmı hangi tarihe ertelendi?

Geçen sene öyleydi ama bu sezon için şu an için kesin konuşmak zor. Icardi varken takım Icardi odaklı oynuyor zaten. Molde maçında Mertens’in tek amacı Icardi’ye alan açmak olmuş neredeyse.

Kerem’in yüzdesini incelemedim ama asisti şutu da çok deniyor zaten, ne olursa olsun bundan vazgeçeceğini sanmıyorum, düzenli oynarsa 10 gol 10 asisti yine bulacaktır.

Zaha’yı kenara koydum Ziyech başlı başına skorer bu adam, bunlardan ciddi katkı almamız gerekiyor, yoksa bunları alıp Talisca’yı da alırsan o üçlüden en az biri çöpe atılmış olur.
Talisca'nın geleceğini sanmıyorum. Tete gelmeseydi bir nebze anlaşılabilirdi keza Al Nassr'da ne zaman baksam sağ forvet oynuyor.

Hepsinin oynadığı bir 6-7 maçlık süreç görebilseydik net bir şey söylerdik ancak bu risklerin hepsini teknik edip de düşünüyor belli ki. Talisca istenirse Tete ve Mertens baya taca çıkmış olacak.

Benim tek beklentim düşük olduğu transfer Bakambu.Scout transferi yapabilirdik yerine.Ancak şuan daha tam anlamıyla forma bulamadi Zaha ya Ziyeche hazır oluncaya kadar laf ettirmiyorsak Bakambu ya da ettirmeyecez zaman vermek lazım.

Eger orta saha transferi icin gercekten veratti’nin ikna olmasini bekliyorsak son güne kadar beklemeye deger

Zaten bu kadar uzun sürmesinin sebebi icardi gibi bir firsat aradigimizdan dolayi

Bakambu tam da Icardi gelecek diye yapıldı. İlk santrafora 40 m harcadığın yerde yedeğe harcayamadığın için uygun bir adam geldi.

City değiliz biz yav, abartmayın.
İcardi gelmese bile 2. Santrafor olarak alındı. Gelecek profil icardi olmasa bile net bir santrafordu. O yüzden söylediğinde haklısın. Bir anda oluşan fırsat ve yedek santrafor kısa süre içerisinde geldi. Ama icardi olsaydı hemen bakambu mu tercih edilirdi? Bence farklı bir profil seçilirdi. Biraz daha çok pivot santrafor oynayabilecek birisi olurdu. Bu varsayıma da kanat forvet oynayabilecek çok oyuncumuz olmasından ulaşıyorum.

İcardi gelmese bile 2. Santrafor olarak alındı. Gelecek profil icardi olmasa bile net bir santrafordu. O yüzden söylediğinde haklısın. Bir anda oluşan fırsat ve yedek santrafor kısa süre içerisinde geldi. Ama icardi olsaydı hemen bakambu mu tercih edilirdi? Bence farklı bir profil seçilirdi. Biraz daha çok pivot santrafor oynayabilecek birisi olurdu. Bu varsayıma da kanat forvet oynayabilecek çok oyuncumuz olmasından ulaşıyorum.
Erden Timur’un bire bir açıklaması var, Icardi olursa arkasında bekleyecek makul bir adam alıcaz diye.

Bakambu geldiğinde Icardi’nin geleceği belliydi, hastalık mevzusundan dolayı bekliyorduk.

Yani adam olsun da elemede oynatalım diye almadık, plan dahilinde bir hamle o da temel olarak ucuz diye.

Gerçekler demişken

1692998499258.webp
1692998464834.webp
1692998475368.webp

Dans le détail des informations, il a été indiqué que la Lazio a serré la main de Matteo Guendouzi pour un contrat de 5 ans. L’équipe italienne s’est mise d’accord avec le milieu de terrain français pour un montant annuel de 2,5 millions d’euros.
La Lazio poursuit ses négociations avec Marseille pour le joueur, alors que l’équipe française réclame 18 millions d’euros.

Kivircik kafada gitti sayilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt