Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Bakambu için alisim sureci biraz uzadi. Takıma ayak uydurduğu vakit goller de gelir diye düşünüyorum. Oyun katkısı var, önde pres yapip kanatta da az çok işler yapabiliyor. Az sabır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Les gibi topcu
Ama sponsorlarımız var!Bakambu tam da Icardi gelecek diye yapıldı. İlk santrafora 40 m harcadığın yerde yedeğe harcayamadığın için uygun bir adam geldi.
City değiliz biz yav, abartmayın.
Dalga geciyorumGolü atmadan yazmıştım şimdi attı reyis.Müthiş topçu hız,teknik,dribling,mücadele,hava topları herşey var.Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi orta sahası olabilir ağır sakatlık vs yaşamazsa
Petrol bitincearaplarda trans dönemi ne zmn bitiyor
Talisca'nın geleceğini sanmıyorum. Tete gelmeseydi bir nebze anlaşılabilirdi keza Al Nassr'da ne zaman baksam sağ forvet oynuyor.Geçen sene öyleydi ama bu sezon için şu an için kesin konuşmak zor. Icardi varken takım Icardi odaklı oynuyor zaten. Molde maçında Mertens’in tek amacı Icardi’ye alan açmak olmuş neredeyse.
Kerem’in yüzdesini incelemedim ama asisti şutu da çok deniyor zaten, ne olursa olsun bundan vazgeçeceğini sanmıyorum, düzenli oynarsa 10 gol 10 asisti yine bulacaktır.
Zaha’yı kenara koydum Ziyech başlı başına skorer bu adam, bunlardan ciddi katkı almamız gerekiyor, yoksa bunları alıp Talisca’yı da alırsan o üçlüden en az biri çöpe atılmış olur.
İcardi gelmese bile 2. Santrafor olarak alındı. Gelecek profil icardi olmasa bile net bir santrafordu. O yüzden söylediğinde haklısın. Bir anda oluşan fırsat ve yedek santrafor kısa süre içerisinde geldi. Ama icardi olsaydı hemen bakambu mu tercih edilirdi? Bence farklı bir profil seçilirdi. Biraz daha çok pivot santrafor oynayabilecek birisi olurdu. Bu varsayıma da kanat forvet oynayabilecek çok oyuncumuz olmasından ulaşıyorum.Bakambu tam da Icardi gelecek diye yapıldı. İlk santrafora 40 m harcadığın yerde yedeğe harcayamadığın için uygun bir adam geldi.
City değiliz biz yav, abartmayın.
35 m€ vermisler, satmadi monaco. Olursa habib diarra gibi bi yetenek olur o da risk ama tutarsa kendi fofanani cikarmis olursun.Fofana![]()
Erden Timur’un bire bir açıklaması var, Icardi olursa arkasında bekleyecek makul bir adam alıcaz diye.İcardi gelmese bile 2. Santrafor olarak alındı. Gelecek profil icardi olmasa bile net bir santrafordu. O yüzden söylediğinde haklısın. Bir anda oluşan fırsat ve yedek santrafor kısa süre içerisinde geldi. Ama icardi olsaydı hemen bakambu mu tercih edilirdi? Bence farklı bir profil seçilirdi. Biraz daha çok pivot santrafor oynayabilecek birisi olurdu. Bu varsayıma da kanat forvet oynayabilecek çok oyuncumuz olmasından ulaşıyorum.