Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.172
- 101.381
- 5.238
yiğit gerçekten bizim mensubumuz mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bill gates üretimiyiğit gerçekten bizim mensubumuz mu
Evetyiğit gerçekten bizim mensubumuz mu
Survivor boys mensubuyiğit gerçekten bizim mensubumuz mu
Ayıpbill gates üretimi
Ben atarim yigidiEvet
insan evladını sokaga atabilir mi
Geçen sene öyleydi ama bu sezon için şu an için kesin konuşmak zor. Icardi varken takım Icardi odaklı oynuyor zaten. Molde maçında Mertens’in tek amacı Icardi’ye alan açmak olmuş neredeyse.Onlar oynayıp katkı verdiğinde zaten bu dönem içinde olmayacağız. Transfer sezonu kapanmış olacak. Bugünden bakarak yazdım o örneği.
Kerem'in geçtiğimiz sezon girdiği pozisyon sayısı, takımın xG'si, RCS sayıları çok yüksekti buna paralel attığı gol çok sınırlı kaldı. 9 golün 5'ini Başak ve Paşa maçında attı zaten. Geri kalan 32 maçta attığı gol sayısı 4.
Kerem'in girdiği pozisyonları gole çevirme yüzdesini çok düşük buluyorum. Icardi olmasaydı ciddi kısır bir lig geçiriyor olacaktık. Zaniolo başlığında kendisini överken baya bir değinmiştim bu mevzuya. Rashica da bu konuda sıkıntılıydı.
En son Zeytinliyi askere yolladığımızda fb patlamıştı. Yiğiti yollarsak 0 sakatlıkla sezonu tamamlarızYiğit asker kaçağı mı ? Bak Eniştem şu anda Genel Kurmay Plan ve Prensipler Başkanı oldu. Hemen ihbar edebilirim.