Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ki sene öncesine kadar ortasahada taylan cicaldao berkan solaçık emre sağaçık morutan dan takım buralara geldi

Doğru analiz etmek gerekir geçen sene transferde önceliklerimiz şunlardı…

Forvet bölgesi (ıcardi)
Solbek angelino
Sağaçık hakim z.
Bunlar geldi mi… geldi

Peki üstüne kimleri ekledik
Zaha
Tete
Kerem d.
Bakambu
Halil
Geçen sene sonu olivera sallandı eleştirdik normal bir transfer dönemi yani abdurrahim veya diğer yöneticiler dönemi olsa kerem d. Aldık der 8 diye ölüp bittiğimiz transfer tamamladıklarını söylerlerdi peki keremi almamıza rağmen neden 8 istiyoruz çünkü erden timür öyle bir noktaya getirdiki olayı illa A+ oyuncu olması gerekir transfer gecikince de adama haksız serzeniş….

Erdem timurun yaptığı veya yapmadığı her transfere razıyım ona güvenin tam

ayıbın yolları kayıp

hayırlı cumalar

H5R9vJ.gif

Bu arada verratti falan istiyorum diyorum da gelme ihtimalinin çok düşük olduğunu da biliyorum. Ama bir oyuncu ile ilgili gelirse şöyle iyi olur şöyle işler yapar diye yırtınacaksak da bu adam için yırtınalım. Genelde kimse için de bu şekilde konuşmam pek. Tek olumlu düşünce transferi konusunda icardi ile aynı takımda oynamış olması, ramos diyorlar ramos ile aynı takımda oynamış olması vs.

Onlar oynayıp katkı verdiğinde zaten bu dönem içinde olmayacağız. Transfer sezonu kapanmış olacak. Bugünden bakarak yazdım o örneği.

Kerem'in geçtiğimiz sezon girdiği pozisyon sayısı, takımın xG'si, RCS sayıları çok yüksekti buna paralel attığı gol çok sınırlı kaldı. 9 golün 5'ini Başak ve Paşa maçında attı zaten. Geri kalan 32 maçta attığı gol sayısı 4.

Kerem'in girdiği pozisyonları gole çevirme yüzdesini çok düşük buluyorum. Icardi olmasaydı ciddi kısır bir lig geçiriyor olacaktık. Zaniolo başlığında kendisini överken baya bir değinmiştim bu mevzuya. Rashica da bu konuda sıkıntılıydı.
Geçen sene öyleydi ama bu sezon için şu an için kesin konuşmak zor. Icardi varken takım Icardi odaklı oynuyor zaten. Molde maçında Mertens’in tek amacı Icardi’ye alan açmak olmuş neredeyse.

Kerem’in yüzdesini incelemedim ama asisti şutu da çok deniyor zaten, ne olursa olsun bundan vazgeçeceğini sanmıyorum, düzenli oynarsa 10 gol 10 asisti yine bulacaktır.

Zaha’yı kenara koydum Ziyech başlı başına skorer bu adam, bunlardan ciddi katkı almamız gerekiyor, yoksa bunları alıp Talisca’yı da alırsan o üçlüden en az biri çöpe atılmış olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt