Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.065
- 39.859
- 2.953
Bizim metehani da 11e koymusBabelle Ömer Bayram’ı kesmesi isabet olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim metehani da 11e koymusBabelle Ömer Bayram’ı kesmesi isabet olmuş
Olm sen niye her gün başka bir ildesinBursa'ya yanına gidiyordum İskender ismarlatacaktim yaw nasıl uluscam şimdi herife akkajjs
Kolpa bilgi verenlerin soy ismi degismeli. Mesela Ahmet Dembele sonra Kolap oldu ve ben bu adamin gercek soy ismini unuttum. Böyle devam edilmeli
Jigolo olabilir adminim bir şüphelenmedim değilOlm sen niye her gün başka bir ildesin
Yalanlarımız güzel inanması zevkli,Gerçek soyisim yok ki. Ben üye olduğumda kandırıldım. Adminler bile gerçek soyadlarını kullanmıyorlar.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Çevre illerdeki milflere ev ziyaretiOlm sen niye her gün başka bir ildesin
Gerçek soyisim yok ki. Ben üye olduğumda kandırıldım. Adminler bile gerçek soyadlarını kullanmıyorlar.
Baba bir insan yaptığı işten zevk almalı fikrinin sektördeki tam karşılığı, gurur duyuyorum öyle bir şeyse gardasimizdanJigolo olabilir adminim bir şüphelenmedim değil
Bizi zamanında facebooktan darlıyorlardı. Ah özgür admin yok mu gbt'ye kadar bakıyordu. Sonra AGM sorumlusu danyala bu görevi verdiklerinde sadece meme fotoğrafı istiyor diye duymuştum.Gerçek soyisim yok ki. Ben üye olduğumda kandırıldım. Adminler bile gerçek soyadlarını kullanmıyorlar.
Çevre illerdeki milflere ev ziyareti
öyle bir hissiyat benim içimde de var üstat
içime girmiş gibisin
Normalde o oynamıyordu da kim oynuyordu hatırlayamadım
Demirok da yedekti o da
Devam eder umarım
Az önce itiraf etti. Tamamen zevkle mesleğini yapan bir kardeşimizmiş.Baba bir insan yaptığı işten zevk almalı fikrinin sektördeki tam karşılığı, gurur duyuyorum öyle bir şeyse gardasimizdan
Helal olsun, boşa kurşun sıkmıyor, ülkenin büyük bir kısmı seramiklere sıkarken, adam üste para aliyor.Az önce itiraf etti. Tamamen zevkle mesleğini yapan bir kardeşimizmiş.
Gene cıkmıs cakma filozof, bunlar paraları yurt dısına harcıyor boyle mı tl yı koruyoruz demıs Afrıka mıllı takımının teknık dırektoru. Bu memlekette bunun gıbı gostermelık mıllıyetcılerden gına geldı artık, bunlarda seref hak hakkanıyet hak getıre...Veratti gelirse büyüğünü bilmem ama ezeli rakiplerin küçüğü banane ya ben oynamıyom diyebilir.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Gerçek soyisim yok ki. Ben üye olduğumda kandırıldım. Adminler bile gerçek soyadlarını kullanmıyorlar.