Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde o oynamıyordu da kim oynuyordu hatırlayamadım

Demirok da yedekti o da

Devam eder umarım

Torreira takımla antrenman yapıyor di mi ya? Geçen maç hafif sakatlanıp çıkmıştı falan?

Gerçek soyisim yok ki. Ben üye olduğumda kandırıldım. Adminler bile gerçek soyadlarını kullanmıyorlar.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Yalanlarımız güzel inanması zevkli,
Bir şey sevmeye değerse, ölmeye de değer mi ?

Birkaç uyku hapı, birkaç bira şişesi
Elimizde bunlar var, mutlu olmaya yetmez ki
Mutlu olmaya yetmez ki ..

ne ndidisi ula usturuplu sallayın bari
kaan ayhan oynasın daha ii

Gerçek soyisim yok ki. Ben üye olduğumda kandırıldım. Adminler bile gerçek soyadlarını kullanmıyorlar.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bizi zamanında facebooktan darlıyorlardı. Ah özgür admin yok mu gbt'ye kadar bakıyordu. Sonra AGM sorumlusu danyala bu görevi verdiklerinde sadece meme fotoğrafı istiyor diye duymuştum.
Irz düşmanlığı konusunda icardiyle yarışır.

öyle bir hissiyat benim içimde de var üstat
içime girmiş gibisin
IMG_6160.webp

Normalde o oynamıyordu da kim oynuyordu hatırlayamadım

Demirok da yedekti o da

Devam eder umarım

Geçen hafta Robin Yalçın'la bir yabancı vardı Claro diye... Baktım şimdi Robin'i orta sahaya çekmiş gösteriyor Mackolik. Yine de üstüne Uğur Demirok da varken Metehan'la başlaması sevindirici...

Verratti istatistiklerde bütün gençleri tokatlamış. Başka seviye bir adam. Bize düşmesi çok zor.

Veratti gelirse büyüğünü bilmem ama ezeli rakiplerin küçüğü banane ya ben oynamıyom diyebilir.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Gene cıkmıs cakma filozof, bunlar paraları yurt dısına harcıyor boyle mı tl yı koruyoruz demıs Afrıka mıllı takımının teknık dırektoru. Bu memlekette bunun gıbı gostermelık mıllıyetcılerden gına geldı artık, bunlarda seref hak hakkanıyet hak getıre...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt