Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.880
- 20.502
- 2.663
şu an bendede sorunsuz, şükürios'ta şuan indirdim sorunsuz çalışıyor
ayarları kurcalayan arkadaş banlandı sanırım )
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu an bendede sorunsuz, şükürios'ta şuan indirdim sorunsuz çalışıyor
96-00 arası da Hakan, Popescu, Bülent biraz da Davala dışında uzun adam yoktu.Rakibin kullanacağı duran topları dualarla savuştururuz artık; maneviyat önemli tabii!..
Su-i misal, misal olmaz. Sergio öyle olduğu için BJK sayısız hava topunda kaleyi yoklamıştı mesela. Tedbir olarak 1.65 lik adam mı alınmalı?..Sergio nun boyu uzun da ne oldu sanki? Bütün hava toplarını o mu topladı?
90 dakikayı zor cikarir endişesi olanlar var o yüzden yazdım.
Ziyech'i de koy orta sahadaki klas paslaşmaları şimdiden gözümün önüne geliyor her pas yaptıklarında tribün coşacak Rams Park'datorreira-veratti
offffffff
şakşakiye-ül uzuvul
sesli güldüm buna90 dakikayı zor cikarir endişesi olanlar var o yüzden yazdım.
TamamVeratti alamayız salih özcan a bakalim
Mesut’un maaşının 5 milyonunu Acur verdi, bir şey olmadı. Çok düşünmeye gerek yok.
Veratti işini hala olası görmüyorum, en iyi ihtimalde 6-7 maaş vermemiz gerekiyor diye ama geldiği koşulda hiç bir şeyi sorgulamam açıkçası.
Dediğim gibi mevcuttaki en iyi oyuncumuz kimse onun da daha üst seviyesi bir oyuncu. Ha Icardi gibi taraftarla bütünleşme artısı olmaz muhtemelen, o başka bir olay.
Tedbir olarak yapılabilecek en iyi transferin boy yüzünden olmaması mantıklı mı? Uzun boylu mesela Tolga falan vardı. Ceyhun gülselam vardı. Zaten geçen sene de bizim bölgemize şişirilen toplarda Nelson ve Abdül karşılıyordu.Su-i misal, misal olmaz. Sergio öyle olduğu için BJK sayısız hava topunda kaleyi yoklamıştı mesela. Tedbir olarak 1.65 lik adam mı alınmalı?..