Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekliyoruz
Screenshot_20230826_222219_X.webp

Verratti gelsin de bir kötü huylarını sonra konuşuruz. Çok isterim ama imkansız...

Veratti işini hala olası görmüyorum, en iyi ihtimalde 6-7 maaş vermemiz gerekiyor diye ama geldiği koşulda hiç bir şeyi sorgulamam açıkçası.

Dediğim gibi mevcuttaki en iyi oyuncumuz kimse onun da daha üst seviyesi bir oyuncu. Ha Icardi gibi taraftarla bütünleşme artısı olmaz muhtemelen, o başka bir olay.

Mesut’un maaşının 5 milyonunu Acur verdi, bir şey olmadı. Çok düşünmeye gerek yok.

O mesela sözde belgesel icindi. Bizim sponsorlar sanki hem bize sponsorluk yapiyor, ve üstüne ekstra karsilik almadan ekstra para ödüyor. Falcaoda'da öyle durum yokmuydu? Bonuslari sponsorlar karsilayacakti ama ben bu herifin bizdeyken hic bir türk sirketinin reklamini paylastigini görmedim ve reklamda falanda oynamadi. Anca antrenmandan, ailesinden ve God Jesus falan resimleri paylasiyordu müzmin sakat herif.

Koc ve Nur Cebi bizi UEFAya sikayet ederse fazla sasirmam. Hele sampiyon olursak, makas acilmasin diye bir türlü durdurmaya calisirlar bizi.

Partey icin ikinci bir gorusme olmus.

Bu arada fener ile de bir gorusme yapmislar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Veratti işini hala olası görmüyorum, en iyi ihtimalde 6-7 maaş vermemiz gerekiyor diye ama geldiği koşulda hiç bir şeyi sorgulamam açıkçası.

Dediğim gibi mevcuttaki en iyi oyuncumuz kimse onun da daha üst seviyesi bir oyuncu. Ha Icardi gibi taraftarla bütünleşme artısı olmaz muhtemelen, o başka bir olay.

olur veratti duygusal bi herif torreira gibi

senelerdir aradığı şevkatı bizde bulur

italyan birde onlar sever taraftarla bütünleşmeyi

psgliler twde geçen koydum buraya kendi aralarında tartışıyorlardı
gs taraftarı neyi doğru biz neyi yanlış yapıyoruz diye

Su-i misal, misal olmaz. Sergio öyle olduğu için BJK sayısız hava topunda kaleyi yoklamıştı mesela. Tedbir olarak 1.65 lik adam mı alınmalı?..
Tedbir olarak yapılabilecek en iyi transferin boy yüzünden olmaması mantıklı mı? Uzun boylu mesela Tolga falan vardı. Ceyhun gülselam vardı. Zaten geçen sene de bizim bölgemize şişirilen toplarda Nelson ve Abdül karşılıyordu.

Bir de torreira verratti ikilisinde tehlikeli bölgede duran top vermeyeceğimizi düşün. :)

Çok abartmaya gerek yok yönetim gereğini yaptı bir transfer yeterli. Hocaya da niye oynamadığını bildiğimiz oyuncular için niye oynatmiyor dememiz komik. Benim düşüncem sabit sağda zaha tete solda kerem barış önde mertens zyech

Yarım saattir PSG - LENS maçını izliyorum. PSG'nin ne oynadığı belli değil daha iki top yapamadılar. Luis Henriqe kovulmadan Veratti getirebilseydik keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt