Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.624
- 66.726
- 5.003
Veratti gelsin sigarayı bıraktırırız. Florya rehabilitasyon merkezi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bugün bir kuş tweeti gördüm tüm mevkilerdeki en iyi oyuncular onlardaymış...Icardi
Ramos
Verratti
Ziyech
Mertens
Zaha
Torreira
Tete
Angelino
Takımın geneline yıldız almak müthiş bir olay
Avrupa'nın devlerinden farkımız ve eksiğimiz kalmıyor
Ramos Dos Santos Fabregas Thiago Silva almış adamlarverratti'yi de alırsak psg kadrosu
![]()
tutuluyorum ezbere yorumlara,ya ne boyu arkadaş ya
torreirada hiç boy dezavantıjını hissettinizmi
öyle büyük oynadıki
sahanın en uzunundan ili kat daha heybetli duruyordu sahada
boş işler
bjk maçında okan hocanın bk yemesi affedersiniz o korner olayı
sırf o maça özel değişik birşey denedi
Gözüm Jeremy Menez'i aradı sponsoru görene kadarverratti'yi de alırsak psg kadrosu
![]()
Şu mesajlarını tam beğenecem bir Okan b.klaması koyuyorsun kalıyorum öylece...ya ne boyu arkadaş ya
torreirada hiç boy dezavantıjını hissettinizmi
öyle büyük oynadıki
sahanın en uzunundan ili kat daha heybetli duruyordu sahada
boş işler
bjk maçında okan hocanın bk yemesi affedersiniz o korner olayı
sırf o maça özel değişik birşey denedi
Pedro PauletaGözüm Jeremy Menez'i aradı sponsoru görene kadar
Dostum, kusura bakma yaşın tam yetmez; o takım başka bir şeydi. UCL grup son maçında Milan' ı devirdiğimizde, UEFA Cup finalinin adını Arsenal-GS koymuş; ilerleyen turlarda Galatasarayımıza ''Avrupanın en iyi hücum pres yapan takımı'' unvanını vermişti Avrupanın en önde gelen futbol otoriteleri...96-00 arası da Hakan, Popescu, Bülent biraz da Davala dışında uzun adam yoktu.
Ki ben duran toplara bayağı önem veririm.
levy donumuza kadar alır hojbergi isterken adamın 2 yılı var
Falcao da imaj hakları tamamiyle ondaydı; NEF Falcao için bize ilave para ödemişti ama KAP’ta maaşının tamamını gösteriyorduk. Bu kez adminin dediği gibi imaj hakları karşılığı sponsorluk adı altında para ödüyoruz. Maaş ayrı. Mesut da benzerdir. Arapların da çoğu ödediği para ülke tanıtımı altında reklam parası. UEFA’da Avrupa kulüpleri neden yapsın bilmiyorum. İhtiyaçları yok bence. Neymar’ın çıkışı için PSG bir fondan 222 gönderip kendisinin ödemesini sağlamıştı galiba. Zaten maaş ücretleri bize kıyasla düşük oluyor, bonserviste bunu biz de yapmadık.O mesela sözde belgesel icindi. Bizim sponsorlar sanki hem bize sponsorluk yapiyor, ve üstüne ekstra karsilik almadan ekstra para ödüyor. Falcaoda'da öyle durum yokmuydu? Bonuslari sponsorlar karsilayacakti ama ben bu herifin bizdeyken hic bir türk sirketinin reklamini paylastigini görmedim ve reklamda falanda oynamadi. Anca antrenmandan, ailesinden ve God Jesus falan resimleri paylasiyordu müzmin sakat herif.
Koc ve Nur Cebi bizi UEFAya sikayet ederse fazla sasirmam. Hele sampiyon olursak, makas acilmasin diye bir türlü durdurmaya calisirlar bizi.