Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos gerçekten geliyorsa nelssonun da gidiyor olması lazım çünkü ramos-nelsson ikilisi olamaz ligde sınır nedeniyle sırf avrupa için de ramosa o kadar para verilip alınmaz ama nelssonla ilgili bir haber de çıkmıyor hiç

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadın dediğin hala eşi değil mi adamın
Tecavüz ettiği sırada değildi, sevgilisiydi. Şuan ya evlendi ya evlenecek hamileymiş sanırım kadın. Ses kaydı, kadının yüzü kanlı görüntüsü falan vardı. Ben bu adamı istemezdim kulübümde. Kadına şikayeti çekmede para ve bu evlenme işi olmuş sanırım haberlerde babası da baskı yapmış zengin diye bir kaç şey görmüştüm.

Ramos gelirse Nelsson satilirsa ve yerine genc potansiyelli stoper alinmazsa cok kötü planlama olur

Verratti için olumsuz düşünenler formamızla ilk sahaya çıktığı maçta fikirlerini değiştirecektir.
Temposu bizim tüm takımın üzerindedir.
Teknik kapasitesi, oyun zekası ve çalışkanlığı bir merkez orta saha için en üst seviyededir.
Ayrıca İtalyanlar Türk halkına benzer, uyum sağlamakta zorluk çekmezler ki Icardi de İtalyan orijinli bir Arjantinlidir.
Yeter ki transferi gerçekleşsin.

Verratti takıma uyum sağlar ama gece kulüplerindende çıkmaz

Ama çıkar oynar topunu şüphem yok

Tecavüz ettiği sırada değildi şuan ya evlendi ya evlenecek hamileymiş sanırım kadın. Ses kaydı, kadının yüzü kanlı görüntüsü falan vardı. Ben bu adamı istemezdim kulübümde.
Oyuncuyu isteyip istememe mevzusu değil benim derdim, ben de istemem ama bu ünlülerin dünyasında akla hayale gelmeyecek fanteziler oluyor, ben mevzu olduğu sırada da eşi diye biliyordum, sonrasında ayrılmamış olmalarındaki mevzunun para vs olmasına ihtimal vermiyorum sadece.

Kimbilir neyin kafasıyla ne yaşadılar.

veratti istanbulda biximle tanışınca hidayete erecektir

türk futbol tarihinin gördüğü en büyük ortasaha olur gelirse

bundan 10 sene önce xaviyi çekmek gibi birşey bu
Vera gelirse doktor yener ince duzenli araliklarla verattiyi adi konamamis emar bulgulariyla hokus pokus edecek diye cok korkuyorum.

napiim murat, antrenman mı yapalım?
yav şey için diyorum
koskoca cl arenasına bir adım kalmış çok önemli maç
ramos transferi bunun önüne geçmemeli, sanki ramosun bize gelmesi icin clye gideceğiz gibi algilanmamali
ben de ramos çok isterim ama
GS adının üstünde hiçbir şey olmaz, olamaz
İlk hedef o maçı aslanlar gibi almak

———Icardi———
-Zaha-Ziyech-Tete-
—Torreira-Fofana—
Ang-Abdül-Ramos-Boey
———Muslera———

CL de 3. olduk AL de devam ettik, final de cok cekismeli gecen mac uzatma da Icardi kafayla 90a cakiyor ve kupayi kaldiriyoz hepimiz sevincten bayiliyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt