Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens de ''Sosyal Medya Fenomeni'' haline gelmeye başladı iyice. Bir 10 ya da 9,5 numaradan beklediklerimin yarısını sergileyebilmiş değil şu ana dek. Takım içi sosyalite filan bir yere kadar. Talibi varsa gidebilir, bonservis de istemez...

Benim gibi düşünen çoğu kişinin görüşünü açık edemediğini tahmin ediyorum. Sosyal Medya goygoyuna uymayı tecih ediyor büyük çoğunluk...Talibi çıkmazsa son 20-25 dakika filan katkı sağlayabilir, ona lafım yok da Okan Hocanın çok kritik bazı maçlarda en aksayan adam olmasına rağmen sahada tutmasına ifrit olduğumu belirtmek durumundayım, kendisine haddinden fazla güvenmesi zarar verebiliyor...

9774452ae46b78bdb5362a2df70a7b95.jpg

Bu benim öküz... 👍

Pendik Murat Özkaya'nın oraya adam yollanır bence.

Anadolu kulüpleriyle arayı iyi tutmak lazım bu arada. Koç ailesiyle arayı iyi tutmak için Anadolu takımları Fb ile arayı bayağı düzeltti. Aziz dönemi her yerde küfür ve dayak yiyorlardı.

Rize hariç tabii ki.
Ozaman baska. Midstjöyu gönul rahatligiyla gönderebiliriz oraya

Bu benim öküz... 👍
Soruna dönersek renktaş Felix çok süper oyuncu inanılmaz bir oyuncu seviyemizin çok çok üstünde bir yetenek ama almak sorumsuzluk olur keza Tetê ve Kerem kulübeye hapsolurlar, zaten Mertens ve Ziyech'in oynayabildiği forvet arkasına bir yabancı kontenjanı harcamak da cabası olur

Verratti süper bir herif ama alsak bile çok fena ekonomik şartlarda alırız ve o durumda bu heriften totalde minimum 2500-3000 bandında dakika almak gerekir. Kariyerine bakınca bunu çok sık başaramadığı görülüyor. Yine de yatırım yapılacak iyi bir oyuncu bulamadığımız takdirde denemeye değer bir risk olur

Oliveira da Mertens de geçen seneki şampiyonlukta büyük pay sahibiydi.Ciddi talipleri varsa gönderilir de işe yaramaz adamlar gibi gözden çıkarıldı vs diye haberler yapılması doğru değil.2si de değerli oyuncular.8 numaraya alınacak adam tutmazsa,sakatlık vs problemi olursa Oliveira gene 11 çıkar çoğu maça.

İsmi geçen kimse beğenilmiyor eldekiler de gitmesin isteniyor ne yapacağız biz ?

Bunun saha yerleşimiyle ve kazanılan topların kullanımıyla hiç mi ilgisi yok

Bence alınacak adam merhem olmayabilir oyun tarzında değişikliklere gitmezsek
Bunlarda bir nedenidir ancak takımda Torreira dışında gerçek bir 6 no yok. Torreira yerine oynayan Berkan doğru pozisyon almayı bilmediğinden ve oyunu okuyamadığından topun olduğu noktada olmuyor sürekli ileride alakasız bir yerde yakalanıyor bu da orta sahayı boş gösteriyor. Berkan'ın böyle olmasının nedeni de adam kariyeri boyunca ki kendisi geç profesyonel olmuş birisi pres yapan yada çok koşan 8 rolünde oynamış olması. Torreira yokken bu konuda zorlanmamızın nedeni bence bu. Okan hocanın burada hatası orada hiç başkasını denememesi ben Efe- Sergio veya Efe-Berkan ikilisinin Berkan- Sergio ikilisinden çok daha uyumlu olacağına inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt