Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efe' nin bu seviye için hazır olmadığı çok belli. Kaan, Efe kadar da mı oynayamaz sence?..Cevabın evet ise Kaan transferi çok büyük hata demektir, her mevkiinin 3-4. seçeneği olacaksa niye alındı ki bu adam?..
Kaan'da oynar tabi. Lakin Efe'nin potansiyelinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum ve kendisine bu sezon süre vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Kaan'dansa Efe'yi oynatmak bize daha çok şey vadettiğine inanıyorum.

Veratti kova yapıyormuş demek
Torbacı tipi var herifte Tam
1693093700279.webp

Kaan'da oynar tabi. Lakin Efe'nin potansiyelinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum ve kendisine bu sezon süre vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Kaan'dansa Efe'yi oynatmak bize daha çok şey vadettiğine inanıyorum.
Keşke uçup kaçsa ama Efe' den bu sezon için hiçbir beklentim yok. Bizim lig tempodan çok fiziksel temasa dayalı ve Efe, yaşıtlarına kıyasla bile fiziksel yönden öne çıkabilen biri değil, şimdilik olmaz o iş. Umarım önümüzdeki yıllarda beklentileri karşılayabilir...

Bu Emirhan muhabbetini cidden anlamıyorum. Cidden oynayabilecek mi bu adam? Genelde sanki oynasın diye alınacakmış gibi anlatılıyor, yani rotasyonun gerçek bir parçası olarak. FB'nin Bartuğ Elmas transferinden ne farkı var bilemedim. Tamam 3-5 maç bir şeyler oynamıştı Beşiktaş'ta da yani işte o kadar. Sonra İtalya'da doğru dürüst maça çıkamadı galiba? Şu anki hali Sıraçhan'dan, Efe'den, Hamza'dan falan o kadar iyi mi?

Bu Emirhan muhabbetini cidden anlamıyorum. Cidden oynayabilecek mi bu adam? Genelde sanki oynasın diye alınacakmış gibi anlatılıyor, yani rotasyonun gerçek bir parçası olarak. FB'nin Bartuğ Elmas transferinden ne farkı var bilemedim. Tamam 3-5 maç bir şeyler oynamıştı Beşiktaş'ta da yani işte o kadar. Sonra İtalya'da doğru dürüst maça çıkamadı galiba? Şu anki hali Sıraçhan'dan, Efe'den, Hamza'dan falan o kadar iyi mi?
Ali Koç style, bütün tuşlara basma moduna geçtik gibi görünüyor; hayra alamet değil elbette. Emirhan belki birkaç seneye banko oyuncu olabilir ama bizim mevcut kadroda süre alması imkansıza yakın...

Pandemi zamanı eurovision başlıklarını dolandım
Zor zamanlardı ama herkes eve kapandigindan forumun en güzel zamanlarındandı bana göre
:)
Haftada bir eurovision yapılıyordu neredeyse
Ne güzel eğlenmişiz yav

Sıraçhan ı bilmiyorum ama efe den de hamza dan da iyi

Nestroy irankunda diye bı hucumcu gördüm şimdi, 17 yaşında teansfermark 350 bin. İnanılmaz birşey keşke kapıp gelseler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt