- 26 Ocak 2021
- 41.105
- 40.372
- 3.078
Hangisini diyorsun halukmuEski profil fotona don

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisini diyorsun halukmuEski profil fotona don

Son dk fırsat transferi loading...
Kaan'da oynar tabi. Lakin Efe'nin potansiyelinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum ve kendisine bu sezon süre vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Kaan'dansa Efe'yi oynatmak bize daha çok şey vadettiğine inanıyorum.Efe' nin bu seviye için hazır olmadığı çok belli. Kaan, Efe kadar da mı oynayamaz sence?..Cevabın evet ise Kaan transferi çok büyük hata demektir, her mevkiinin 3-4. seçeneği olacaksa niye alındı ki bu adam?..
Hangisini diyorsun halukmu![]()
Torbacı tipi var herifte TamVeratti kova yapıyormuş demek
Keşke uçup kaçsa ama Efe' den bu sezon için hiçbir beklentim yok. Bizim lig tempodan çok fiziksel temasa dayalı ve Efe, yaşıtlarına kıyasla bile fiziksel yönden öne çıkabilen biri değil, şimdilik olmaz o iş. Umarım önümüzdeki yıllarda beklentileri karşılayabilir...Kaan'da oynar tabi. Lakin Efe'nin potansiyelinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum ve kendisine bu sezon süre vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Kaan'dansa Efe'yi oynatmak bize daha çok şey vadettiğine inanıyorum.
Ali Koç style, bütün tuşlara basma moduna geçtik gibi görünüyor; hayra alamet değil elbette. Emirhan belki birkaç seneye banko oyuncu olabilir ama bizim mevcut kadroda süre alması imkansıza yakın...Bu Emirhan muhabbetini cidden anlamıyorum. Cidden oynayabilecek mi bu adam? Genelde sanki oynasın diye alınacakmış gibi anlatılıyor, yani rotasyonun gerçek bir parçası olarak. FB'nin Bartuğ Elmas transferinden ne farkı var bilemedim. Tamam 3-5 maç bir şeyler oynamıştı Beşiktaş'ta da yani işte o kadar. Sonra İtalya'da doğru dürüst maça çıkamadı galiba? Şu anki hali Sıraçhan'dan, Efe'den, Hamza'dan falan o kadar iyi mi?
Pandemi zamanı eurovision başlıklarını dolandım
Zor zamanlardı ama herkes eve kapandigindan forumun en güzel zamanlarındandı bana göre
Haftada bir eurovision yapılıyordu neredeyse
Ne güzel eğlenmişiz yav
Sıraçhan ı bilmiyorum ama efe den de hamza dan da iyiBu Emirhan muhabbetini cidden anlamıyorum. Cidden oynayabilecek mi bu adam? Genelde sanki oynasın diye alınacakmış gibi anlatılıyor, yani rotasyonun gerçek bir parçası olarak. FB'nin Bartuğ Elmas transferinden ne farkı var bilemedim. Tamam 3-5 maç bir şeyler oynamıştı Beşiktaş'ta da yani işte o kadar. Sonra İtalya'da doğru dürüst maça çıkamadı galiba? Şu anki hali Sıraçhan'dan, Efe'den, Hamza'dan falan o kadar iyi mi?
Bu neymiş böyle ya..Nestroy irankunda diye bı hucumcu gördüm şimdi, 17 yaşında teansfermark 350 bin. İnanılmaz birşey keşke kapıp gelseler
Yeni oyuncu transferi için gönderilmesi gereken oyuncuları sen mi göndereceksin ve nasıl göndereceksin, merak ettim?..Nestroy irankunda diye bı hucumcu gördüm şimdi, 17 yaşında teansfermark 350 bin. İnanılmaz birşey keşke kapıp gelseler