Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
———Icardi———
-Zaha-Ziyech-Tete-
-Torreira-Ndombele-
Ang-Abdül-Ramos-Boey
———Muslera———

CL

Guendouzi Lazio’ya gidecek gibi duruyor
Verratti’yi alamayiz
Fofana’yi alamayiz
Habib’i alamayiz
Amrabat United’i bekliyor
Gravenberch bize gelmez

Geriye Dominguez, Ndombele ve Soumare kaldi

Ben o kadar emin değilim, Veratti ve Guendouzi de gittiyse Dominguez ve Dombele dışında pek seçenek kalmıyor.

Amrabat da fırsata dönüşürse olur anca, bir de onu Fener de istiyor gözü karartabilirler biz almayalım diye.
Veratti fırsat olarak kovalanmıştır ana hedef değildir guendouzi ile ilgilenmedik dedi doğru mu bilmiyorum dominguez ile ligi ele alırsın cl için yeterli mi emin değilim ndombele rezalet olur fizik olarak toparlanması sene sonunu bulur futbola istekli olduğunu da düşünmüyorum

Korkarım Ndombele gelecek bu işin sonunda. Belki 1 ay önce alabileceğimiz adamı transferin son günlerinde alıp 1 ay da onu hazırlamaya uğraşacağız.

Bu cl yi bekliyor kolpasindan da kurtulmak lazim. Cl ye gittiğimizde ne olacak adamlar avuçlarıni ovusturmaya başlar nasilsa cl desiniz kucağa oturtayim sizi bir güzel diye

1 eylüle kadar transfer beklemiyorum. O tarihe kadar 2-3 yabancıyı yollamamız lazım. 2 eylülde şampiyonlar ligi için kadro bildirilecek sanırım. 1-2 Eylül arası 24 saat içerisinde yolladığımız yabancı sayısı kadar transfer açıklarız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt