Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.320
- 58.489
- 3.383
Genduzi avrupada kalmak istediyse bilemem ama 13+5e almamak salaklik
Ramosun 2 yillik maliyetinin %70-80i
Ramosun 2 yillik maliyetinin %70-80i
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net bir plan varsa da bozuldu o kesinzaha gelişmesi tüm plan ve ilgiyi odağı dağıttı diyebilir miyiz
Bu sezon transferde patladık gibi görünüyor
O kadroyla bu kadro arasında dağlar kadar fark var.İyi orta saha gelmezse öne yapılan bütün doğru hamleler güme gidecek. Keita, Kewell, Elano, Baros, Nonda, Arda'nın arkasına Topal Mustafa Sarp koymak gibi bir şey olacak.
Torreira'nın dizi hiç güven vermiyor. Her an g. gelebiliriz.
Haftaya gelecek orta saha ŞL ilk maçına yetişir mi muamma
Hatta Zaha ve Ziyech’in yetişmesi de muamma
Net bir plan varsa da bozuldu o kesin
Zaten gelen kimseyi de doğru düzgün adapte edemedik takıma
Bir de ben hocanın İstanbul maçı iyi ki ertelendi açıklamasına çok sinir oldum geçen sene Başakşehir’e elenince de belki iyi olmuştur falan demişti.
Net bir plan varsa da bozuldu o kesin
Zaten gelen kimseyi de doğru düzgün adapte edemedik takıma
Bir de ben hocanın İstanbul maçı iyi ki ertelendi açıklamasına çok sinir oldum geçen sene Başakşehir’e elenince de belki iyi olmuştur falan demişti.
Bizim habercilerden hic cikmadi thuramin adi. Sade diarra yi duyduk bi kac defa.
Sisteme adaptasyon ayağına koymayabilir hocaokan olumsuzluklara farklı bahaneler bulmaya yatkın maalesef o benim türk hocalarda en sevmediğim şey
dominguez gibi kamp ve maç yapmış biri gelirse milli aradan hemen sonra oynar
yetismiyecek
Sisteme adaptasyon ayağına koymayabilir hoca
Neyse bekleyelim bakalım
ŞL için gelecek Ramos’un da bu yazki ilk maçı ŞL’de olacak gibi
Bu sezon transferde patladık gibi görünüyor
Diğer bölgelerde dağlar kadar fark var ama ön liberoda o kadar fark yok. Hatta şimdiki sayı olarak daha kötü. O kadroda Sarp, Topal ve Mehmet Güven ön libero oynayabiliyordu. Şimdi sadece Torreira oynayabiliyor.O kadroyla bu kadro arasında dağlar kadar fark var.
O takımın başarısız olma sebebi de forvetsiz kalmaktı, orta sahasız değil
Ligde abdul clde ramos rengim yanlis olmasinbu şl için gelme muhabbeti drogbanın 2. yılı gibi korkutuyor beni
ramos sivas deplasmanında yatışa da geçebilir
Şu haberi alıntılamış. Haberi yapanın daha tuturdugu haberini görmedim gerçi.
Drogba çok ayıp etmişti o sezon, Chelsea’ye geri dönecek olma kafasıyla biraz dabu şl için gelme muhabbeti drogbanın 2. yılı gibi korkutuyor beni
ramos sivas deplasmanında yatışa da geçebilir