- 2 Nisan 2012
- 43.160
- 22.216
- 2.888
Kadir ve Rodop'tan çıktı galiba.höjbjerg ismini kim ortaya atti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadir ve Rodop'tan çıktı galiba.höjbjerg ismini kim ortaya atti
Berkan mehmet guven ve mustafa sarpin toplamindan daha iyi on libero oynuyodurDiğer bölgelerde dağlar kadar fark var ama ön liberoda o kadar fark yok. Hatta şimdiki sayı olarak daha kötü. O kadroda Sarp, Topal ve Mehmet Güven ön libero oynayabiliyordu. Şimdi sadece Torreira oynayabiliyor.
Kura cekimi 31 veya 1inde olmali29 ağustos: molde maçı
30 ağustos: CL kura çekimi
1 eylül: avrupa’da transferin son günü
4 eylül: CL kadro bildirimi
transfer donemi bizim icin 4 eylul bitiyorda diyebiliriz 8 numara icin
Baba fizik olarak yetişse bile bir arada oynama alışkanlığı kazanmadan nasıl güvenipte oynatacağız. Molde maçından sonra milli takım arası ondan sonra kalın maçlar bizi bekliyor.Net bir plan varsa da bozuldu o kesin
Zaten gelen kimseyi de doğru düzgün adapte edemedik takıma
Haftaya gelecek orta saha ŞL ilk maçına yetişir mi muamma
Hatta Zaha ve Ziyech’in yetişmesi de muamma
Bir de ben hocanın İstanbul maçı iyi ki ertelendi açıklamasına çok sinir oldum geçen sene Başakşehir’e elenince de belki iyi olmuştur falan demişti.
Hem 8 Numara'yı Hem De Bu Semicenk'in Mesele Klibini Bekliyoz Değil Mi Kanks Yav
Güven yoktu diye hatırlıyorumDiğer bölgelerde dağlar kadar fark var ama ön liberoda o kadar fark yok. Hatta şimdiki sayı olarak daha kötü. O kadroda Sarp, Topal ve Mehmet Güven ön libero oynayabiliyordu. Şimdi sadece Torreira oynayabiliyor.
8 gelene kadar 7ye düşmez sayaçE hadi 7
Hem 8 Numara'yı Hem De Bu Semicenk'in Mesele Klibini Bekliyoz Değil Mi Kanks Yav
Ramos konusundan bağımsız olarak söylüyorum renkdas Nellson kariyerinde 276 maça cikmis bunun 36 sinda Avrupa kupalarında oynamış ayrıca dünya kupasında da forma giymiş tecrübesiz olduğunu düşünmuyorum.Abdulkerimin yaşı olgun olmasına rağmen tecrübesiz olarak söyleyebiliriz.Katılıyorum . Öncelik değil. Ama son Molde maçından sonra sanki bu savunma kurgusu bizim için yeterli değil gibi . Hem Nelsson hem Abdulkerim iyi olmalarına rağmen tecrübesizler. Oraya alınabilecek bir tecrübenin bize faydası olacaktır. Ki bu kişi Ramos ise Mata gibi alıp yedek de oturtmazsın. Koyarsın oynar.
Bunun yanında geçen izlediğim bir analiz videosunda güzel bir detaya dikkat çektiler. Geçen seneden beri savunmadan oyun kurmaya çalışıyoruz. Burada Abdulkerim'in dribbling ve paslarına ihtiyaç duyuyoruz. Nelsson genelde çıkmayı sevmeyen geriden oyun kuran ve ayakları kötü bir stoper. Ama Ramos gayet de iyi bir oyun kurucu. İyi dribblingleri var ve uzun pasları çok isabetli . Bizim oyun kurmamız üzerinde şüphesiz pozitif katkısı olacaktır.
Ama asıl önemli nokta şu ki Nelsson'un olduğu senaryo. Satarsak yerine Ramos koyar yolumuza bakarız. Ama satmadığımız durumda nasıl bir kurgu olacak. Nelsson'un yedek oturması elindeki en değerli oyuncunun piyasasını düşürmek demek. Elinde Ramos varken onu da oturtamazsın . Oynama garantisi isteyecektir. Zor bir karar.
bu kim ulan beklemiyorum ben bunu
Denize gitsem bu adamın şarkıları çalıyo çarşıdan geçsem kafelerde bu adamın şarkıları çalıyo berbere gitsem bu adamın şarkıları çalıyoArtık dinleye dinleye sevmeye başladım bu şarkıları ben yav