Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer bölgelerde dağlar kadar fark var ama ön liberoda o kadar fark yok. Hatta şimdiki sayı olarak daha kötü. O kadroda Sarp, Topal ve Mehmet Güven ön libero oynayabiliyordu. Şimdi sadece Torreira oynayabiliyor.
Berkan mehmet guven ve mustafa sarpin toplamindan daha iyi on libero oynuyodur

Hatta kaan da.

Dusty_Film_Countdown.gif

Net bir plan varsa da bozuldu o kesin

Zaten gelen kimseyi de doğru düzgün adapte edemedik takıma

Haftaya gelecek orta saha ŞL ilk maçına yetişir mi muamma

Hatta Zaha ve Ziyech’in yetişmesi de muamma

Bir de ben hocanın İstanbul maçı iyi ki ertelendi açıklamasına çok sinir oldum geçen sene Başakşehir’e elenince de belki iyi olmuştur falan demişti.
Baba fizik olarak yetişse bile bir arada oynama alışkanlığı kazanmadan nasıl güvenipte oynatacağız. Molde maçından sonra milli takım arası ondan sonra kalın maçlar bizi bekliyor.

Gravenberch
Verratti
Tony Kross
Khephren Thuram
Rodrigo Bentancur
Thomas Partey
Pierre-Emile Höjbjerg
Ederson (Atalanta)
Corentin Tolisso
Koke
Salih Özcan
Nicolas Dominguez
Thiago Alcantara
Danilo Pereira
Carlos Soler
Wilfred Ndidi
Tanguy Ndombele
Rade Krunic
Saul Niguez
André Gomes
Paul Pogba
Georginio Wijnaldum

Diğer bölgelerde dağlar kadar fark var ama ön liberoda o kadar fark yok. Hatta şimdiki sayı olarak daha kötü. O kadroda Sarp, Topal ve Mehmet Güven ön libero oynayabiliyordu. Şimdi sadece Torreira oynayabiliyor.
Güven yoktu diye hatırlıyorum

Barışla Ayhan vardı, Rijkaard Sarp’ı çok beğeniyordu

Şu anki orta saha rotasyonu Torreira dışında da daha iyi ondan ama hücum da o hücumdan daha iyidir tabii.

O sezon full stattaydım Fener maçını yensek şampiyon olabilirdik orada Gio’nun kaçırdığı gol kırılma anı oldu gittik 4 maç üst üste mi ne kazanamadık, temel sebebi de Baros’un ayağının kırılması oldu o sezonun bana göre. Uefa’da da gidebilirdik full sezon Baros olsa.

Katılıyorum . Öncelik değil. Ama son Molde maçından sonra sanki bu savunma kurgusu bizim için yeterli değil gibi . Hem Nelsson hem Abdulkerim iyi olmalarına rağmen tecrübesizler. Oraya alınabilecek bir tecrübenin bize faydası olacaktır. Ki bu kişi Ramos ise Mata gibi alıp yedek de oturtmazsın. Koyarsın oynar.

Bunun yanında geçen izlediğim bir analiz videosunda güzel bir detaya dikkat çektiler. Geçen seneden beri savunmadan oyun kurmaya çalışıyoruz. Burada Abdulkerim'in dribbling ve paslarına ihtiyaç duyuyoruz. Nelsson genelde çıkmayı sevmeyen geriden oyun kuran ve ayakları kötü bir stoper. Ama Ramos gayet de iyi bir oyun kurucu. İyi dribblingleri var ve uzun pasları çok isabetli . Bizim oyun kurmamız üzerinde şüphesiz pozitif katkısı olacaktır.

Ama asıl önemli nokta şu ki Nelsson'un olduğu senaryo. Satarsak yerine Ramos koyar yolumuza bakarız. Ama satmadığımız durumda nasıl bir kurgu olacak. Nelsson'un yedek oturması elindeki en değerli oyuncunun piyasasını düşürmek demek. Elinde Ramos varken onu da oturtamazsın . Oynama garantisi isteyecektir. Zor bir karar.
Ramos konusundan bağımsız olarak söylüyorum renkdas Nellson kariyerinde 276 maça cikmis bunun 36 sinda Avrupa kupalarında oynamış ayrıca dünya kupasında da forma giymiş tecrübesiz olduğunu düşünmuyorum.Abdulkerimin yaşı olgun olmasına rağmen tecrübesiz olarak söyleyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt