Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.328
- 58.504
- 3.383
Mal nedir
Kendi kulubunu bu kadar yerin dibine sokan bi avel ordusu daha var midir acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mal nedir
Yorumcu Ahmet Konanç Salih Özcan transferiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:
Salih Özcan Borussia Dortmund ve Türk milli takımında da oynuyor. Galatasaray'ın orta sahaya istediği bir isim. Galatasaray Salih Özcan'a çok ciddi bir teklifte bulundu.
Salih Özcan bu yüksek teklife rağmen Galatasaray'ı reddetti. Özcan şuan ki sözleşmesinden mutlu olduğu için ve ilerleyen yıllarda Fenerbahçe'de oynamak istediği için Galatasaray'a iyi bir maaşa rağmen 'hayır' dedi.
Aileden fanatik bir Fenerbahçeli Salih Özcan. Galatasaraylı taraftarlar bu konuda hiç umutlu olmasın. Günü geldiğinde Fenerbahçe'de oynamayı çok istiyor.
Vatan da çıkmış haberi yasaklı kaynak değildir umarım.

ahmet konanç mıYorumcu Ahmet Konanç Salih Özcan transferiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:
Salih Özcan Borussia Dortmund ve Türk milli takımında da oynuyor. Galatasaray'ın orta sahaya istediği bir isim. Galatasaray Salih Özcan'a çok ciddi bir teklifte bulundu.
Salih Özcan bu yüksek teklife rağmen Galatasaray'ı reddetti. Özcan şuan ki sözleşmesinden mutlu olduğu için ve ilerleyen yıllarda Fenerbahçe'de oynamak istediği için Galatasaray'a iyi bir maaşa rağmen 'hayır' dedi.
Aileden fanatik bir Fenerbahçeli Salih Özcan. Galatasaraylı taraftarlar bu konuda hiç umutlu olmasın. Günü geldiğinde Fenerbahçe'de oynamayı çok istiyor.
Vatan da çıkmış haberi yasaklı kaynak değildir umarım.
Ahmet Konanç mıYorumcu Ahmet Konanç Salih Özcan transferiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:
Vatan da çıkmış haberi yasaklı kaynak değildir umarım. Link:
![]()
Yıldız isim Galatasaray'ın teklifine 'hayır' dedi: Fenerbahçe'de oynamak istiyorum
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçında Molde'yi 3-2 mağlup eden Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Kadrosuna kattığı isimlerle taraftarını sevindiren sarı-kırmızılı ekibe kötü bir haber geldi. İşte haberin detayları...www.gazetevatan.com
Wijnaldum tam Erden Timur transferi olur, yıldız ve yaşlı, kabul edin etmeyin bu adamın kafa böyle çalışıyor.
@Sami KarakoçWijnaldum tam Erden Timur transferi olur, yıldız ve yaşlı, kabul edin etmeyin bu adamın kafa böyle çalışıyor.
Amrabat Torreira yoklugunda 6 da oynar rahat. Dominguez oynar mi emin degilim. Ama Amrabat Isi cok daha zoramrabat ya da dominguez işimizi görür diyorum
ne dersin
Kimdir bu tanımıyorum ama haber google da sürekli şahsıma önerilmekteydi.Ahmet Konanç
![]()
Ow cok üzüldümFerdide yirtik varmis fbnin yerlileri gulumsetecek
Bu herif zaha yı övüp en sonda alamadığı için kronik diyen sonra teteyi övmeye başlayan onuda kaptırınca boş herif diyen bir tip rtaş ahmet ercanlar vol 2Yorumcu Ahmet Konanç Salih Özcan transferiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:
Vatan da çıkmış haberi yasaklı kaynak değildir umarım. Link:
![]()
Yıldız isim Galatasaray'ın teklifine 'hayır' dedi: Fenerbahçe'de oynamak istiyorum
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçında Molde'yi 3-2 mağlup eden Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Kadrosuna kattığı isimlerle taraftarını sevindiren sarı-kırmızılı ekibe kötü bir haber geldi. İşte haberin detayları...www.gazetevatan.com
30 yaşında futbolcu yaşlı futbolcu değildir.50 tane alıntı atmışsınız, niye atarlandiniz bu kadar ? Ziyech Zaha bakambu icardi Sergio ramos hatta adı geçen veratti genç oyuncular mi ? Performans başarı bunlardan bahsetmiyorum, zaten cümlenin içinde Erden Timur gitsin, başarısız beceriksiz de yazmıyor. Adamın tarzı bu, siz ister kabul edin ister etmeyin, taliscayi da unuttum o da var
Ewt. 30+ / 1.70-nampalys mendy aranan kriterlere uyuyor gibi
Pardon adminim buraya taşıdım ama tanımıyorum bu adamı.Ahmet Konanç mı
Cidden mi yav
Ben gidiyorum
Amrabat Torreira yoklugunda 6 da oynar rahat. Dominguez oynar mi emin degilim. Ama Amrabat Isi cok daha zor