Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumcu Ahmet Konanç Salih Özcan transferiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Salih Özcan Borussia Dortmund ve Türk milli takımında da oynuyor. Galatasaray'ın orta sahaya istediği bir isim. Galatasaray Salih Özcan'a çok ciddi bir teklifte bulundu.

Salih Özcan bu yüksek teklife rağmen Galatasaray'ı reddetti. Özcan şuan ki sözleşmesinden mutlu olduğu için ve ilerleyen yıllarda Fenerbahçe'de oynamak istediği için Galatasaray'a iyi bir maaşa rağmen 'hayır' dedi.

Aileden fanatik bir Fenerbahçeli Salih Özcan. Galatasaraylı taraftarlar bu konuda hiç umutlu olmasın. Günü geldiğinde Fenerbahçe'de oynamayı çok istiyor.

Vatan da çıkmış haberi yasaklı kaynak değildir umarım.

Ahmet Konanç

:red::red::red:

Salih Özcan Borussia Dortmund ve Türk milli takımında da oynuyor. Galatasaray'ın orta sahaya istediği bir isim. Galatasaray Salih Özcan'a çok ciddi bir teklifte bulundu.

Salih Özcan bu yüksek teklife rağmen Galatasaray'ı reddetti. Özcan şuan ki sözleşmesinden mutlu olduğu için ve ilerleyen yıllarda Fenerbahçe'de oynamak istediği için Galatasaray'a iyi bir maaşa rağmen 'hayır' dedi.

Aileden fanatik bir Fenerbahçeli Salih Özcan. Galatasaraylı taraftarlar bu konuda hiç umutlu olmasın. Günü geldiğinde Fenerbahçe'de oynamayı çok istiyor.

Vatan da çıkmış haberi yasaklı kaynak değildir umarım.
ahmet konanç mı

Vatan da çıkmış haberi yasaklı kaynak değildir umarım. Link:

Ahmet Konanç mı

Cidden mi yav

Ben gidiyorum

50 tane alıntı atmışsınız, niye atarlandiniz bu kadar ? Ziyech Zaha bakambu icardi Sergio ramos hatta adı geçen veratti genç oyuncular mi ? Performans başarı bunlardan bahsetmiyorum, zaten cümlenin içinde Erden Timur gitsin, başarısız beceriksiz de yazmıyor. Adamın tarzı bu, siz ister kabul edin ister etmeyin, taliscayi da unuttum o da var. Adamın tarzı bence risk barındırıyor, kimse başarısızlık ihtimalini düşünmuyor tabi, yarın bu kadro seneye clye gidemezse ne olacak ?

Vatan da çıkmış haberi yasaklı kaynak değildir umarım. Link:

Bu herif zaha yı övüp en sonda alamadığı için kronik diyen sonra teteyi övmeye başlayan onuda kaptırınca boş herif diyen bir tip rtaş ahmet ercanlar vol 2

50 tane alıntı atmışsınız, niye atarlandiniz bu kadar ? Ziyech Zaha bakambu icardi Sergio ramos hatta adı geçen veratti genç oyuncular mi ? Performans başarı bunlardan bahsetmiyorum, zaten cümlenin içinde Erden Timur gitsin, başarısız beceriksiz de yazmıyor. Adamın tarzı bu, siz ister kabul edin ister etmeyin, taliscayi da unuttum o da var
30 yaşında futbolcu yaşlı futbolcu değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt