Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim
Alkol yasak

Bence değildir. Futbolcunun en verimli yaşıdır 28-32 arası.
Çok fazla 30+ oyuncu almanın sonraki sezonlara olumsuz yansımasını da hesaba katmak gerekiyor. İki yıl sonra bu adamların sözleşmeleri devam ediyor olacak, iyi performans veriyor olsalar bile bir miktar düşüş kaçınılmaz; performansı yetersiz olanları elden çıkarmak ise fazladan maliyet anlamına gelecek, daha da kötü...

Erden Bey' i çok seviyorum; o olmasa ne şampiyonluk gelirdi, ne de şu an UCL hesapları yapıyor olurduk. Ancak bu yıl transfer işini gereğinden fazla CV parlaklığı ve fırsat transferleri odaklı hale getirmesini yadırgıyorum. Böyle devam etmemeli. A kalite, kariyer tavanını bulmuş, yaşı geçkin adam yerine, B-C kalite, gelişime açık, A kaliteye çıkma potansiyeli olan oyuncuların transfer edilip, onların iyi performanslarıyla heyecanlanmayı tercih ederim. O A kalite oyuncu daha geldiği anda B ye düşmüş olabiliyor zaten...

Gündüz denilen herif 13'e gittiyse biz ilgilenmemisizdir diye düsünüyorum. Taksitli maksitli o paralara cikabilirdik. Lazlar zengin degil okadar.

bir de bu yaş konusunda şöyle bir durum var

sen 26 yaş civarı bir takım kurarsın

bu oyuncuların birlikte 4 5 sene oynayarak 30 olmasında çok sorun yok

ama ilk kez o takıma gelen transferlerin sürekli 30+ olması saçma olur

Boey genc
Nelson genc
Angel genc
Torreira genc
Tete genc
Abdul.genc
Kerem genc
Icardi ruhu genc
Muslera kaleci. Yeni gelen 8 numara +30 olmazsa gayet ideal.

bir de bu yaş konusunda şöyle bir durum var

sen 26 yaş civarı bir takım kurarsın

bu oyuncuların birlikte 4 5 sene oynayarak 30 olmasında çok sorun yok

ama ilk kez o takıma gelen transferlerin sürekli 30+ olması saçma olur
Devamlilik ve bir sistemin oturmasi icin yas ortalamasinin dusuk olmasi onemli, yoksa yillarca beraber oynama sansi kalmiyor cogu yasli olursa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt