- 9 Ağustos 2011
- 59.447
- 34.138
- 3.408
Ferdinin götü yırtılmış ne kadar sakatlığın geçmesi @Melih Peker
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa da üçlü orta Saha ya geçip bir mezzala koyabilir miyiz
Genc oyuncu alirsak
GSC: Yildiz nerde kardesim, bu lig yildizlarla kazanilir.
Yildiz oyuncu alirsak
GSC: Genc oyuncu nerde kardesim, oyuncu satacaz ifb dunya kadar oyuncu satti.
Karar verin artik.
ve 30 üstü adam hiç almadılar sanırım çok çok uzun bir sürediro oyuncular neredeyse 10 yıl beraber oynayarak o yaşa geldiler işte
real madrid ardayı aldığında galiba orhan uluca ya da emre özcandan duymuştum
son 10 yılda realin transferlerinde 26 yaş üstü oyuncu sayısı 3 müydü neydi
biri hazard biri de son transfer joselu idi hatırladıklarım
E çok normal jenerasyon değiştiriyorlar artık. Yıllardır aynı adamlar oynuyor. Bizim öyle bir durumumuz yok. Türkiye liginde bir takımız biraz haddimizi bilmemiz lazım. Avrupa'da elit seviyelerde oynayan 30 yaşındaki bir oyuncuyu ülkemize getirmek büyük olaydır. Bu takımı 2 sene bir arada oynatsak oyuncuların kalite standartını baz aldığımızda 3-4 sene istikrarlı sonuçlar alabiliriz Avrupa'da.o oyuncular neredeyse 10 yol beraber oynayarak o yala geldiler işte
real madrid ardayı aldığında galiba orhan uluca ya da emre özcandan duymuştum
son 10 yılda realin transferlerinde 26 yaş üstü oyuncu sayısı 3 müydü neydi
biri hazard biri de son transfer joselu idi hatırladıklarım
Valverde nasıl olur?
Real Madrid ornegini vermen aslinda dogru degil.Real Madrid örneği tazedir mesela. Benzema-Kross-Modriç-Ramos vs ile domine ettiler Şampiyonlar Ligini. Önemli olan kalite ve atletizm seviyesidir. Yaş değil.
E çok normal jenerasyon değiştiriyorlar artık. Yıllardır aynı adamlar oynuyor. Bizim öyle bir durumumuz yok. Türkiye liginde bir takımız biraz haddimizi bilmemiz lazım. Avrupa'da elit seviyelerde oynayan 30 yaşındaki bir oyuncuyu ülkemize getirmek büyük olaydır. Bu takımı 2 sene bir arada oynatsak oyuncuların kalite standartını baz aldığımızda 3-4 sene istikrarlı sonuçlar alabiliriz Avrupa'da.
Kiralik opsiyon tam bizlikx.com
x.com
Amrabat için 30 milyon Euro dan vazgeçmiş fio
1 yıllık Opsiyonunu devreye sokup kiralık+zorunlu satın alma opsiyonlu da verebilirlermiş
20 ye birileri alır bunu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duruma göre iki tip oyuncu da alınmalı. Şahsen yadırgadığım, sürekli geçkin oyuncuların peşinde koşulması. Genç birer stoper ve 6 no çoktan alınmış olabilirdi mesela. Yahut transferi ciddi aşamaya gelmiş Szymansky tercih edilebilirdi; ederi olan futbolcuya 1,5 yerine 2-2,5 da verilir...Genc oyuncu alirsak
GSC: Yildiz nerde kardesim, bu lig yildizlarla kazanilir.
Yildiz oyuncu alirsak
GSC: Genc oyuncu nerde kardesim, oyuncu satacaz ifb dunya kadar oyuncu satti.
Karar verin artik.
30 ağustos sabahına da olur aslında.4 Eylül’e ışınlanabiliyor muyuz? Ziyadesiyle sıkıldık şu dönemden
ben de öyle düşündüm ama piyasa dar birazDaha üst düzey birileri lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam da biz Real Madrid değiliz diyorum işte. Bu oyuncular ilk geldiklerinde hepsi ana parça değildi zamanla oldular. Biz bunu hiç bir zaman yapamayacağız. 28-32 arası oyuncularla omurga kurup eklemelerle istikrarlı başarı yakalamak dışında bir çaremiz yok. Bu omurgaya bugünkü Boey - Zaniolo - Nelsson gibi eklemelerle bir şeyler yapabiliriz ancak.Real Madrid ornegini vermen aslinda dogru degil.
Benzema 22 yasinda geldi Real'e
Kroos 24
Modric 26
Ramos 19
Bu oyuncularla yillardir beraber bir takim kurup ona gore basariya kostular, iste akla ilk gelenler: Ronaldo, Gareth Bale, Marcelo, Casemiro diye liste devam eder. Hepside genc yasta denilecek zamanda transfer oldular bu takima./
Bu saydigin 4 oyuncularin son donemini kastediyorsan etraflarinda genc oyuncular oynuyordu.
Valverde
Vinicius
Asensio
Varane
Isco
bju cocuklarin da o donem icin yas ortalamasi 22-23 falandi. Simdi ilk 11'de 4 en fazla 5 tane tecrubeli 'kurt' oyuncu olabilir yeterki performanslari ust duzey olsun ama etrafindaki oyuncularin da yas ortalamasi 27'yi gecmemesi gerek. Bu verdigim ornekten yola cikaracak hepsi 8-9 yil beraber oynayip sonra beraberce 'yaslandilar' Real Madrid'de. Yani bir devamlilik, aliskanlik bir oturmus sistemden bahsediyoruz ayrica burada. Bizimkisi oyle degil, gecen sezon yeni kurulmus bir takim uzerine yine 30+ oyuncular hep alinsin dusuncesi dogru degil. Bu sekilde 2-3 senede bir yeni kadro kurman gerekecek bizim oyle mali gucumuz yoktur sebeplerini de gecmisteki orneklere bakinca daha iyi anlasiliyor.
aldığımız oyuncular yeterince iyi zaten
2 adet 25 yaş civarı ortasaha ile kapatıp arkamıza yaslanalım
Bellegarde bence aksine tam aradigimiz profilde oyuncu, ileri geri gidebilen tempolu ve yasi uygun. Dominguez'in defansif aksiyonlari kuvvetli tabi hoca nasil profil tercih ediyor orasini bilemiyorum.Bellegarde istemem, ihtiyaca uygun oyuncu değil de Dominguez' e başka kulüplerden çok ciddi teklif gelmedi sanki. Avrupa' da transfer dönemi kapanınca ciddi bir ihtimal doğabilir. Sözleşmesinin son yılı ve baktım, takımın PD en yüksek iki oyuncusundan biri...