- 2 Temmuz 2011
- 137.488
- 58.544
- 5.488
angelinonun ilkyarıda icardiye attıgı pas şahaneydi.icardinin topugunda mertensin kacırdgı golde hani..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muazzam tespit bu şekilde başlasak bir sıkıntı yaşamayacaktık.Bugün hocanın en büyük hatası buydu maça Kaan A - Berkan önlerine de Oliveira koyup başlaması lazımdı. Mertens'in artık 25-30 dakikalık oyuncu olduğunun farkına varılması lazım. Hele ki ligin başında kuzey ülkesine deplasmana giderken Mertens 75-80 gibi girmeliydi.
Yazdıklarının sen dahil hiçbiri oynayamaz da neyse senin kafa belli çok yazmaya gerek yok. Ama çok yakın zamanda macınıza ulaşırsınız bence hocanın gönderilmesi yakındır.
Gravenberch icin 30 milyon euroluk teklif ettigimiz yalan. Burhan iyice ucuyor son gunlerde.Bu Araplar mertensi 30 yaşında sanıp bi 35
teklif etse keşke.
Ramosa yıllık 7m, bayernli herife de 10+20 verilecek yerde çok rahat karşılanabilir bir miktar gibi görünmekte. Ha bir şekilde 22 civarına düşürsek elbette mükemmel olur
Gravenberch icin 30 milyon euroluk teklif ettigimiz yalan. Burhan iyice ucuyor son gunlerde.
Ayrica o cocuk buraya suan gelmez, Hollanda lobisi direk kotuler oyuncuyu.
Abi Ramos sana maliyeti 20 milyon euroParan yoksa neyla alacan? Oyle kolay mi ? Oraya 2 tane maliyetli oyuncu falan cekemeyiz 1 tane gelir en fazla.
O sakat Hakancim, o top oynayana kadar 2 ay daha gecer.sana dedigim oyuncu gelirse, seviye atlariz.
sttrsinler şikeci şerefsizlerkonuyla ne kadar alakası var bilmiyorum ama şimdi yok ülke puanı febe avrupada kazansın bejeke kazansın diyen romantik renktaşlarımız antuda bizim maça yapılan yorumları keşke okusalar.Boşverin golü sakat var mı Galatasarayda 5 yesinler rezil olsunlar moldenin attığı goller goll diye sevinmeler.Bu karaktersiz şeref yoksunlarını ülke puanı adınaymış Türk takımıymış diye desteklemek büyük hata.İnşallah twente bu şeref yoksunlarına 5 atar.
Kim mesela sistem oturtacak yabancı hoca? Kim gelir mesela örnek kimniye güvenmiyormusum okan hocaya?
içten içe bildiğiniz gördüğünüz yetrrsizliği niye baskılıyorsunız?
ayriyeten ben ftyi istemiyorum ima ettiğin şey benim için geçerli değil
benim sistem oturtacak yabancı bir hoca isteğim var
Muazzam tespit bu şekilde başlasak bir sıkıntı yaşamayacaktık.
Ayrıca suni çimin etkisine pek inanmazdım ama bugün bizim futbolcuların ortada kalan toplara verdikleri reaksiyonlara bakınca suni çimde oynama alışkanlığı olmayanlar için geçekten zormuş.
Az önce ondan bahsettim.Oynadığımız saha zemini çim değil rakibin sezon ortasında 19 maç + 5 eleme toplamda 24 maç yaptılar. Molde için rahat geçer beklentisi olan varsa olmamalıydı her zaman kuzey deplasmanları zordur o yüzden kura çekiminde Rakow Czestochowa olmalıydı demiştim. Olimpija deplasmanında zorlanmayacağımızı biliyordum ama bu maçın o maçtan zor olacağı belliydi.
Zeminden dolayı hiçbir oyuncumuzun beli dönmedi en basiti maçı 90 dakika açın kanat oyuncularının ayaklarına bakın rahat top süremiyorlardı. Çok fazla anlatmama gerek yok dikkatli bakarsanız bazı şeyler net gözükür. Kadro tercihimiz yanlış bu da çok etkiledi ama sonuç olarak bu deplasmanda kazanmamış olmamız büyük bir iştir.
Degil.Abi Ramos sana maliyeti 20 milyon euro
Usta sövüyoz kızıyozda, adamların aldığı her oyuncu hazır ve oynuyor.Mevcut kadro ve hocasıyla fener olsa bugün ne olurdu sizce ?
Ustadım bende diyorum ki sponsorlar bize Dominguez ile Gundizi alsınlar madem. Sponsor veriyor diye Ramos un aldığı para düşmüyor ki, bizim payımız düşüyor.Degil.
100x acikladim konuda takip etseniz bu yorumu yapmazdin. Bizim Ramos'a teklifimiz garanti 5.5 milyon euro senelik 1+1 sozlesme. Ayrica sponsorlar ciddi bir kismini ustlenecek, cebimizden cikan senelik maliyeti para 3 milyon euro falan.
Kim mesela sistem oturtacak yabancı hoca? Kim gelir mesela örnek kim