Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.185
- 72.800
- 5.188
Nelsson açık alan savunmacısı değil reis o yüzden ben de istemiyorum aslındaNellsonu hiç beğenmiyorum abdül de buna dahil
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson açık alan savunmacısı değil reis o yüzden ben de istemiyorum aslındaNellsonu hiç beğenmiyorum abdül de buna dahil
Bugün komple Molde yi kovaladık yakalayamadik ona rağmen yendikNellsonu hiç beğenmiyorum abdül de buna dahil
O yüzden milyonları kazanıyorlar.profesyonel sporcu
hava çok soğuk veya çok sıcak veya suni çim patates tarlası vb. öyle bir dünya yok
profesyonel sporcu her şartta heryerde sporunu yapar , mesleği bu
Sponsorlar isimli oyunculara para veriyor mesela Icardi'ye de yaptilar. Artik reklamlar anlasmalari falan mi yaparlar oyuncularla bilmiyorum ama o dedigim rakamlari veremezler, 4-5 milyon euro baska 20-30 milyon euro baska. O iki oyuncunun bonservisi bizim icin ayni anda cok fazla yani gercekci degil.Ustadım bende diyorum ki sponsorlar bize Dominguez ile Gundizi alsınlar madem. Sponsor veriyor diye Ramos un aldığı para düşmüyor ki, bizim payımız düşüyor.
Nelsson açık alan savunmacısı değil reis o yüzden ben de istemiyorum aslında
Sen hiç Bolivya deplasmanında arjantin, brezilya izlememişsin renktaş. Adamlar dağın tepesinde maç oynayıp rakıma alışkın olmayan rakiplere eziyet ediyorlarprofesyonel sporcu
hava çok soğuk veya çok sıcak veya suni çim patates tarlası vb. öyle bir dünya yok
profesyonel sporcu her şartta heryerde sporunu yapar , mesleği bu
Görmemiştim üstat güzel tespit. Bence burada farklı bir top oynayacağız. İnşallahAz önce ondan bahsettim.
Bugün komple Molde yi kovaladık yakalayamadik ona rağmen yendik
Molde deplasmanlarda daha kötü skor vermeyi sevmem ama rahat maç geçecektir bugünki galibiyet çok değerli muhtemelen Mertens 1-3 yapsaydı maç çok rahat olacaktı ama yinede sağlık olsun iyi bir skorla döndük.Görmemiştim üstat güzel tespit. Bence burada farklı bir top oynayacağız. İnşallah
milyon euroları 3er 5er cukkala ondan sonra yok suni çim, yok yorgunluk vardıO yüzden milyonları kazanıyorlar.
Molde bize burda da gol atar, bizim benzin yetmiyor yolda kalıyoruz onlara göre, inan az daha dişli takım falan gelse geçmiş olsunMucize bugünkü galibiyet ya başka açıklaması yok