Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cezayayında her topta bombostu rakip.ne berkan ne oliveira vardı...90 dk boyunca böyleydi.boeynin kanadı mahvettiler.hiç hazırlanılmamıs belli

Ustadım bende diyorum ki sponsorlar bize Dominguez ile Gundizi alsınlar madem. Sponsor veriyor diye Ramos un aldığı para düşmüyor ki, bizim payımız düşüyor.
Sponsorlar isimli oyunculara para veriyor mesela Icardi'ye de yaptilar. Artik reklamlar anlasmalari falan mi yaparlar oyuncularla bilmiyorum ama o dedigim rakamlari veremezler, 4-5 milyon euro baska 20-30 milyon euro baska. O iki oyuncunun bonservisi bizim icin ayni anda cok fazla yani gercekci degil.

Bu arada Mertens'e de ayrı parantez açmak lazım, bu adamın 11 oynadığı bir maçta senin herhangi bir şekilde oyun üstünlüğü elde edebilmen imkansız. İsterse orta sahanda Verratti ve Torreira olsun, o maç pin pon topu gibi gidip gelir, 3.5 atarsın maç bitsin diye.

Abi devrede 5 defa topa değen 10 numara mı olur dalga mı geçiyorsunuz ya. Olmuyor işte olmuyor. Olmadığını görmek için daha ne lazım. Herif 5 metreden topu kaleye yetiştiremiyor. Elli sefer yaşadık şu durumu. Adam oyunun hiçbir yönünde yok. Geçen yıl ilk yarı hariç ligde de top oynamadı zaten. Max son 15-20 dk'ların topçusu olur en fazla. Adam fiilen emekli olmuş.

gidip 2.maçın haritasını cıkarayım bari.zaha ve ziyech son 15 dk oynasın lütfen artık

Görmemiştim üstat güzel tespit. Bence burada farklı bir top oynayacağız. İnşallah
Molde deplasmanlarda daha kötü skor vermeyi sevmem ama rahat maç geçecektir bugünki galibiyet çok değerli muhtemelen Mertens 1-3 yapsaydı maç çok rahat olacaktı ama yinede sağlık olsun iyi bir skorla döndük.

O yüzden milyonları kazanıyorlar.
milyon euroları 3er 5er cukkala ondan sonra yok suni çim, yok yorgunluk vardı
geçiniz
y46XdJ.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt