Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Şu Berkan olmasın da kim olursa olsun.2.macta ortasaha torreira ve kaan ayhan olmalı.yunus forvet arkası,tete sag kanat.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu Berkan olmasın da kim olursa olsun.2.macta ortasaha torreira ve kaan ayhan olmalı.yunus forvet arkası,tete sag kanat.
var mı cidden öyle bir haber le quipe de
Abi Molde maçları sezonun en önemli alternatifi olmayan maçları, orta sahasiz çıkmamız çok büyük risk.Bu seneki amacımız Şampiyonlar ligine katılmak. Önümüzdeki Salı Molde maçını kazasız belasız geçersek Avrupa’da bu seneki hedefimize ulaşmış oluruz.
Ondan sonrası çekilecek kuraya göre şansa kalmış.
Ama Türkiye liginde tekrar şampiyonluk şart.
94 Dünya kupası elemelerinde bile izledim senin bahsettiğin olay farklı rakım yüksek Messi'nin bile osurugu kesildi orada , o rakımda kulakların bile tıkanıyor, suni çimde oynayamayan sporcu profesyonel değildirSen hiç Bolivya deplasmanında arjantin, brezilya izlememişsin renktaş. Adamlar dağın tepesinde maç oynayıp rakıma alışkın olmayan rakiplere eziyet ediyorlar
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gazetede mi ne oluyo bazen haber.tuhaf lequipenin haberleribaktım şimdi yok
haberci girmişse bilemem
habercinin kim olduğunu bilsek
Kimi alırsan al Molde maçını dil altı alarak tamamladık, bu sadece Okan hoca değil yönetime de yazar. Transferde öncelikler şaştı, Icardi den sonra 8 numara alınması gerekirken, inan dayanamıyorum yaAyrica oraya transfer, buraya transfer demekle olmuyor.
14 yabanci hakkimiz var bazilariniz bunu bile unuyor en basitinden.
Zalgiris maçında da aynısı olmuştu bahane etmememiz lazım ama etkilediği bariz94 Dünya kupası elemelerinde bile izledim senin bahsettiğin olay farklı rakım yüksek Messi'nin bile osurugu kesildi orada , o rakımda kulakların bile tıkanıyor, suni çimde oynayamayan sporcu profesyonel değildir
Veratti 750k, eşine 1 milyon euro, Gardi 500k, Psg ye de Allah razı olsun, iş tamamdır.Veratti falan gelmez. Araplara 45 m ye gitmedi bize niye gelsin. Icardi gibi kulübe aşık bi adam olması lazım.