Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.008
- 39.359
- 3.993
dombele önümüzdeki kurban bayramı icin çok iyi olur mevcut haliyle o niyetle alırsak kimsenın sesi cıkmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
menajeri abisi değil mi zaten ? futbolda olmayacak iş yok derim ama bu kadar taraftar içinde delirdi - UEFA'da sağlam hakem atadı (adamlarda aptal değil - GS'nin turnuvada olması bu yazın bu kadar adımız güzel şekilde çıkmışken, gayette işlerine gelir)Belki de Ramosun menejeri geliyordur ucakla bilemeyiz tabi Ramosu stada getirip Molde ye elenirsen büyük rezillik olur diye düsünüyorum adam sessiz sedasiz staddan mi ayrilacak![]()
Profil fotoma bakar mısınIyi artik o rehabilite olana kadar Sergio Oliveira ile ligi ve Avrupa’yi kaybedince mutlu olursun.
Sag kanatta artik Rashica’da yok. Torreira‘da sakatlanirsa vay halimize.
8 numara transferinin onemini kavrayabilmis degilsin gibi geldi.
Ndombele disinda bir tane daha orta saha alsan belki diyecegim ama adamin maasi aklima geliyor. 2 yillik kontrati var ve yilda 6 milyon euro net aliyor. Kaca gelecek bu adam?
dominguez o kadar vasat mi ki yav ? gerçi aklımda OS denince son zamanlardan kalan bir "pulgar" olayı var... endişem yok desem yalan söylemem ama en azından Yönetim Belmas gibi değil.
Kazasiz belasiz atlatiriz umarim. Aklima Bordeaux maci geliyor Meira mali topu iskalayip erkenden geri düsürmüstü bizi iyice strese girmistik o macta. Cabuk stresleyen bir takim olabiliyoruz bazen. Umarim o maclardan birisi olmaz.menajeri abisi değil mi zaten ? futbolda olmayacak iş yok derim ama bu kadar taraftar içinde delirdi - UEFA'da sağlam hakem atadı (adamlarda aptal değil - GS'nin turnuvada olması bu yazın bu kadar adımız güzel şekilde çıkmışken, gayette işlerine gelir)
Taraftar bitirecek maçı ilk 30 dakikada
katılıyorum , ortasaha konusu açıkçası molde maçı öncesinde falan bağlanmış olmalıydı - ama bakalım şunun şurasında bir şey kalmadı.izlmedim bilmiyorum tanimiyorum
sadece bu scout31 tayfa yuzunden basimiza gelmeyen kalmadigini biliyorum
senelerdir bu adamlarla savastim bu forumda ver diger forumlarda
cok sükür galip geldik bu hususda
antipatikde olduk önemli degil
gs gibi takimlarin max 3-4 tane genc topcusu olur
takimin iskeleti ayni bugun ki gibi olur
8 gibi cok onemli bir pozisyona yine kendini kanitlamamis ne oldugu belirsiz adamlari istemeleri helede bu takima gecmisden hicbirsey ögrenmediklerini gösteriyor
adam gibi bir 8 alirsin sonra arkasina ucuz scout31 topcusu koyarsin
tutar tutmaz kimseyi acitmaz
15 vereceksem tutmus topcuya veririm!!!!!
X oyuncu öyle yapıyor diye Y oyuncu da öyle yapacak diye bisey yokThiago Silva 39 yaşında hala ilk 11 oynuyor chelsea de
Ramos 37 yaşında rahat 2-3 sene performans vererek oynar
Psg de iç karışıklık var messi Neymar Veratti vs hepsi dağıldı eğer psg de sorun yaşamasaydı ilk 11 e ilk yazılacak isimlerden biri olurdu orada
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maç başına 24 top kaybı mı?En yakın rakibinden %20 daha fazla top kaybetmis
Ekli dosyayı görüntüle 217110
yilmazdaichin
jose
ve bunlar gibi scout31 tayfa
fofanayi ve dominguezi cok istiyor
aman diyorum erden timur sakin bu adamlari alma
30 ile 37 bir mi?İcardi'nin yaşını konuşan var mı oda 30 yaşında.Gelen adam iyi işler yaparsa yaş vs mevzu olmaz.
Yönetimin aklında sakat bir sonuç ihtimali gerçekten uyku kaçırır - şahsen ben stresten falan uyku uyuyamazdım yönetimde olsam - hele hele erden timur olsam şu an.Transfer sezonu bitene kadar oyuncuların kafasında bu kadar çok soru işareti olduğu sürece performans anlamında takımın verimli olacağını düşünmüyorum. Transfer sezonu bitsin takım kendi içerisine dönsün kafalarındaki soru işaretleri atılsın daha pozitif bir oyun göreceğimize inanıyorum.
Ben burada stres olmuşken yönetimin, teknik heyetin ve oyuncuların bu baskıdan etkilenmemesi imkansız.
Kesinlikle katılıyorum.Kimin nerede nasıl oynayacağı bile belli değil.Daha 2-3 transfer daha gelicek.Transfer sezonu bitene kadar oyuncuların kafasında bu kadar çok soru işareti olduğu sürece performans anlamında takımın verimli olacağını düşünmüyorum. Transfer sezonu bitsin takım kendi içerisine dönsün kafalarındaki soru işaretleri atılsın daha pozitif bir oyun göreceğimize inanıyorum.
Ben burada stres olmuşken yönetimin, teknik heyetin ve oyuncuların bu baskıdan etkilenmemesi imkansız.
Manu bunu aldıysa amkarbat bize kaldı demektir.gravenbarch manu gidiyor arkadaslar bild verdi haberi
gravenberchde elendi
abi gerçekten 30 ile 37yi aynı kefeye mi koyuyoruz yaİcardi'nin yaşını konuşan var mı oda 30 yaşında.Gelen adam iyi işler yaparsa yaş vs mevzu olmaz.
olm sen hala Ramosu mu konuşuyorsun lan30 ile 37 bir mi?
Ben ramos için demedim onu orta saha için dedim.abi gerçekten 30 ile 37yi aynı kefeye mi koyuyoruz ya
adama hayranız istiyoruz bu forma altında deyin tamam da yani bunlar komik oluyor
emek hırsızı yavşak diyorum ben sen ramos diyebilirsinolm sen hala Ramosu mu konuşuyorsun lan