Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dombele önümüzdeki kurban bayramı icin çok iyi olur mevcut haliyle o niyetle alırsak kimsenın sesi cıkmaz

%90 sofyan
%4 ndombele
%1 bentancur
%2 verratti
%2 hojberg
%1 gravenberg

Belki de Ramosun menejeri geliyordur ucakla bilemeyiz tabi Ramosu stada getirip Molde ye elenirsen büyük rezillik olur diye düsünüyorum adam sessiz sedasiz staddan mi ayrilacak :D
menajeri abisi değil mi zaten ? futbolda olmayacak iş yok derim ama bu kadar taraftar içinde delirdi - UEFA'da sağlam hakem atadı (adamlarda aptal değil - GS'nin turnuvada olması bu yazın bu kadar adımız güzel şekilde çıkmışken, gayette işlerine gelir)

Taraftar bitirecek maçı ilk 30 dakikada

Iyi artik o rehabilite olana kadar Sergio Oliveira ile ligi ve Avrupa’yi kaybedince mutlu olursun.

Sag kanatta artik Rashica’da yok. Torreira‘da sakatlanirsa vay halimize.

8 numara transferinin onemini kavrayabilmis degilsin gibi geldi.

Ndombele disinda bir tane daha orta saha alsan belki diyecegim ama adamin maasi aklima geliyor. 2 yillik kontrati var ve yilda 6 milyon euro net aliyor. Kaca gelecek bu adam?
Profil fotoma bakar mısın

dominguez o kadar vasat mi ki yav ? gerçi aklımda OS denince son zamanlardan kalan bir "pulgar" olayı var... endişem yok desem yalan söylemem ama en azından Yönetim Belmas gibi değil.

izlmedim bilmiyorum tanimiyorum

sadece bu scout31 tayfa yuzunden basimiza gelmeyen kalmadigini biliyorum
senelerdir bu adamlarla savastim bu forumda ver diger forumlarda
cok sükür galip geldik bu hususda
antipatikde olduk önemli degil

gs gibi takimlarin max 3-4 tane genc topcusu olur
takimin iskeleti ayni bugun ki gibi olur

8 gibi cok onemli bir pozisyona yine kendini kanitlamamis ne oldugu belirsiz adamlari istemeleri helede bu takima gecmisden hicbirsey ögrenmediklerini gösteriyor

adam gibi bir 8 alirsin sonra arkasina ucuz scout31 topcusu koyarsin
tutar tutmaz kimseyi acitmaz

15 vereceksem tutmus topcuya veririm!!!!!

menajeri abisi değil mi zaten ? futbolda olmayacak iş yok derim ama bu kadar taraftar içinde delirdi - UEFA'da sağlam hakem atadı (adamlarda aptal değil - GS'nin turnuvada olması bu yazın bu kadar adımız güzel şekilde çıkmışken, gayette işlerine gelir)

Taraftar bitirecek maçı ilk 30 dakikada
Kazasiz belasiz atlatiriz umarim. Aklima Bordeaux maci geliyor Meira mali topu iskalayip erkenden geri düsürmüstü bizi iyice strese girmistik o macta. Cabuk stresleyen bir takim olabiliyoruz bazen. Umarim o maclardan birisi olmaz.

izlmedim bilmiyorum tanimiyorum

sadece bu scout31 tayfa yuzunden basimiza gelmeyen kalmadigini biliyorum
senelerdir bu adamlarla savastim bu forumda ver diger forumlarda
cok sükür galip geldik bu hususda
antipatikde olduk önemli degil

gs gibi takimlarin max 3-4 tane genc topcusu olur
takimin iskeleti ayni bugun ki gibi olur

8 gibi cok onemli bir pozisyona yine kendini kanitlamamis ne oldugu belirsiz adamlari istemeleri helede bu takima gecmisden hicbirsey ögrenmediklerini gösteriyor

adam gibi bir 8 alirsin sonra arkasina ucuz scout31 topcusu koyarsin
tutar tutmaz kimseyi acitmaz

15 vereceksem tutmus topcuya veririm!!!!!
katılıyorum , ortasaha konusu açıkçası molde maçı öncesinde falan bağlanmış olmalıydı - ama bakalım şunun şurasında bir şey kalmadı.

Maç - 2 gün sonrasında kura derken 1 - 4 eylül aralığıda geldi sayılır. Göreceğiz.

Thiago Silva 39 yaşında hala ilk 11 oynuyor chelsea de

Ramos 37 yaşında rahat 2-3 sene performans vererek oynar

Psg de iç karışıklık var messi Neymar Veratti vs hepsi dağıldı eğer psg de sorun yaşamasaydı ilk 11 e ilk yazılacak isimlerden biri olurdu orada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
X oyuncu öyle yapıyor diye Y oyuncu da öyle yapacak diye bisey yok

Kaldı ki mevzu kaliteden ziyade harcanacak paralar. Gereksiz yere harcanacak

Transfer sezonu bitene kadar oyuncuların kafasında bu kadar çok soru işareti olduğu sürece performans anlamında takımın verimli olacağını düşünmüyorum. Transfer sezonu bitsin takım kendi içerisine dönsün kafalarındaki soru işaretleri atılsın daha pozitif bir oyun göreceğimize inanıyorum.

Ben burada stres olmuşken yönetimin, teknik heyetin ve oyuncuların bu baskıdan etkilenmemesi imkansız.

yilmazdaichin
jose
ve bunlar gibi scout31 tayfa

fofanayi ve dominguezi cok istiyor

aman diyorum erden timur sakin bu adamlari alma

Saydigin kisiler sanki bir grup projesi gibi geliyor bana. Bunlar, LukasNmecha, Cifuen falan hepsi karsilikli SamiYenHaberi takip ediyor ve o onlari takip ediyor. Birbirine baya tweet atiyorlar ve sanki bilgi veriyorlar.

Transfer sezonu bitene kadar oyuncuların kafasında bu kadar çok soru işareti olduğu sürece performans anlamında takımın verimli olacağını düşünmüyorum. Transfer sezonu bitsin takım kendi içerisine dönsün kafalarındaki soru işaretleri atılsın daha pozitif bir oyun göreceğimize inanıyorum.

Ben burada stres olmuşken yönetimin, teknik heyetin ve oyuncuların bu baskıdan etkilenmemesi imkansız.
Yönetimin aklında sakat bir sonuç ihtimali gerçekten uyku kaçırır - şahsen ben stresten falan uyku uyuyamazdım yönetimde olsam - hele hele erden timur olsam şu an.

Fakat şampiyon olmuş halimizle üstüne takviyeyle aynen devam olamıyor maalesef. Hem geçen sezon tek kulvardaydık - şimdi hedef ve bakış açısı alıştığımız güzel zamanları anımsatıyor ama yönetimde poker terimi "all-in" gibi bir transfer dönemi yaşatıyor şu anda - ekonomi zaten malum. Cesaret iyidir ama bazı noktaları dertsiz tasasız geçmek lazım. (kaldı ki fener kadarda para saçmadık işin doğrusu , ortalık coşarken astronomik bir para bence henüz harcanmadı)

Transfer döneminin oyuncu perfomansı olarak negatif etkilediğine yüzde bin katılıyorum

Kesinlikle katılıyorum.Kimin nerede nasıl oynayacağı bile belli değil.Daha 2-3 transfer daha gelicek.

Ligin 7-8. haftaları takım oturmaya başlar,bu dönemi iyi atlatırız umarım.Şampiyonlar ligine girersek yarın akşam özgüven kazanırız hem hoca, hem takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt