Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer döneminin bitmesine 5-6 gün kaldı halen orta saha yok. Yarın gece gruplara kaldığımız kesinleşince çat çat 3-4 tane KAP yollasalar bari...

Ramos:
1- çıkaramaz o nedenle Nelsson satılırsa aynı zamanda mutlaka yedek stoper gelmesi lazım
2- oynar-sponsorlar vs dahil olduğu için astronomik bir saçmalık değilse maliyeti çok sorgulanmaz gibime geliyor.
3 - Ramos için konuşmaya gerek yok bence.

Veratti:

bana göre mümkün olmayan transfer - bonservis alamayız- haliyle sadece kiralık olur - onda da falcao misali maç kaçırırsa hem ihtiyacımız eksik kalır hemde para vermiş oluruz. ben futbol haricinde bakıyorum veratti ismine.

30 değil 20 maç oynasın diye Ramos'u alıyorsak marka değeri vs diyerek senede 30 maçta farklı stoper tandemi oynatmak ne kadar mantıklı.

2. alınacak isim tabi ki yedek kalmak istemediği için Nelsson'un çeyreği bile etmeyen biri de olacak.

Uyum gerektiren 2 mevki stoper ve orta saha 2'lisi iken o zaman ne kadar mantıklı?

Aaa ama Ramos abi diyerek yapmak transferi şımarıklık oluyor.

Yav G.Dinç dün "taraftar kendini hazırlasın ve sakin kalsın - adamlar 40M luk oynucuyu 15M nasıl getirdi dedirtecek bir isim oluyor - kırılma noktasını geçsin, rahat rahat önünüze bakın" demiş - yeni izledim yayını.

neye göre acep - Transfermarktta 40 M değerinde kim var net böyle kopya vermiş

Arkadaşlar Ramos ve Verratti'yi istemeyen kişiler de ismi ve maliyeti kadar faydasının olmayacağına inandığı için istemiyor.

Bu iki isimden biri tarihin belki en büyük stoperi. Diğeri de Pirlo sonrası İtalyan Milli Takımı'nın en iyi orta sahası.

Ama biri 37 yaşında diğeri de oynadığı maçların %40-45 arasını her sene sakatlık ile kaçırmış.

Orta saha için süreklilik önemli. Verratti 45 maçın 30'una bile çıksa çok ciddi fark yaratır o konuda da şüphem yok.

Ancak

1. 30 maça 11 çıkabilir mi?
2. Bu iki isim senelik 5 Milyon Euro maksimum olacak şekilde oynar mı?
3. Her iki isim de bizim takımın net aradığı özelliklerde ihtiyaca yönelik mi?

Bu üç soruya vereceğiniz cevap aslında mantığın ne olduğunun da özeti olacak.
tarihin en iyi sutoperi gsde oynadı mastürbasyonu yapmalıyız gerisinin önemi yok

Yav G.Dinç dün "taraftar kendini hazırlasın ve sakin kalsın - adamlar 40M luk oynucuyu 15M nasıl getirdi dedirtecek bir isim oluyor - kırılma noktasını geçsin, rahat rahat önünüze bakın" demiş - yeni izledim yayını.

neye göre acep - Transfermarktta 40 M değerinde kim var net böyle kopya vermiş
Verratti galiba

bu zaha hiç gülmüyor

takımın enerjisini emer bu

hiiaaaaa çuuuuuuaa

ezgif.com-crop-2.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt