Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.849
- 20.433
- 2.663
sıkıntı etme renktaş, turu geçtik zaten, burda en az 3 atarız yineUyuyamadım hala bir yerlerde Molde atağa çıkıyor gibi hissediyorum rüyama girdi kalktım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıkıntı etme renktaş, turu geçtik zaten, burda en az 3 atarız yineUyuyamadım hala bir yerlerde Molde atağa çıkıyor gibi hissediyorum rüyama girdi kalktım
Uyuyamadım hala bir yerlerde Molde atağa çıkıyor gibi hissediyorum rüyama girdi kalktım
hocam berkanla oynayıp bunları neden yazıyoruzEvet bugün rakipte veratti, kante, de bruyne olduğu için orta alanı verdik. O yüzden derhal transfer yapılmalı…
Şunu anlamak lazım transfer bir yere kadar, elinde torreira varken kurduğun ve tutan oyunu Berkan’ı koyarak denersen çuvallarsın. Üstelik bunu bilmem kaçıncı kez deneyip tutmadığını görürsün.
Okan’ın şunu anlaması lazım ileride Icardi varken bu oyun tutar, yoklen alternatif bir oyun belirlemesi lazım, orta alanda torreira varken bu oyun tutar yoksa alternatif bir oyun belirlemesi şart. Bugün orta alanda ezileceğimiz o kadar netti ki maç önü 3’lü kaan ayhanlı çıkmalıydık diye bas bas bağırdım
Sokarım ülke puanına kim koyarsa koysun fenere koysun...yarın twenteliyiz
Bence Molde'yi fazla küçümsüyırsunuz dediğiniz takımları eleme ihtimali bir hayli fazla bence.Tüm teknik ekip ve yönetim hepsi güzel bir dua etsinler inandıkları ne varsa çünkü molde yerinde psv genk vb bir takım olsaydi büyük rezillik yasanabilirdi
her yıl olduğu gibi , bu yılda Allah belalarını verecektiryarın twenteliyiz
Fener Avrupa da devam etmeli, tek hedef lig olursa haftada tek maç ile tehlike olur bizim içinyarın twenteliyiz
Hayır fener gruplara kalmalı. Bu yaşlı takımla mahvolurlaryarın twenteliyiz
Şampiyonlar Ligi için oyuncu son bildirim tarihi 4 Eylül galiba, aldın aldın alamadın ne anladım bu işten
Abi bizim 4 3 3 şart oğlu şartZaha, driplingçi ve ayağına top isteyecek. Ters ayakla oynamak isteyecek. Ziyech de öyle hatta görünen o ki Tete de öyle. Bek yardımı konusunda da sıkıntı yaşamamız kuvvetle muhtemel. Top paylaşımı ne olacak, bu adamların hepsi karar alıcı olmak isteyen adamlar sahada. Kerem'e falan hiç girmiyorum. Boşa Rashica da Rashica demedik burada. Topun kıymetini bilecek adam yok tenis maçına dönüyor rakip biraz iyi yayılınca sahaya. Kapanan rakip geldiğinde çizgiye inecek adam yok, anca Zaha adam geçecek diye umacağız. Torreira'nın başına bir şey gelse direkt iptaliz, gelecek os aşırı mühim.
Eldeki oyuncu profilleriyle ben hiç ihtimal vermiyorum açıkçası. Hoca da bu politikayı okeyleyerek kendi başına iş açtı.zaman ve hocanın yeteneği ile yakalarız umarım
Zaha, driplingçi ve ayağına top isteyecek. Ters ayakla oynamak isteyecek. Ziyech de öyle hatta görünen o ki Tete de öyle. Bek yardımı konusunda da sıkıntı yaşamamız kuvvetle muhtemel. Top paylaşımı ne olacak, bu adamların hepsi karar alıcı olmak isteyen adamlar sahada. Kerem'e falan hiç girmiyorum. Boşa Rashica da Rashica demedik burada. Topun kıymetini bilecek adam yok tenis maçına dönüyor rakip biraz iyi yayılınca sahaya. Kapanan rakip geldiğinde çizgiye inecek adam yok, anca Zaha adam geçecek diye umacağız. Torreira'nın başına bir şey gelse direkt iptaliz, gelecek os aşırı mühim.