Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top almak için geri gelen araya koşu yapabilen ortasaha şart. Bizi bu statik oyundan ancak böyle bir ortasaha kurtarir.

Evet bugün rakipte veratti, kante, de bruyne olduğu için orta alanı verdik. O yüzden derhal transfer yapılmalı…

Şunu anlamak lazım transfer bir yere kadar, elinde torreira varken kurduğun ve tutan oyunu Berkan’ı koyarak denersen çuvallarsın. Üstelik bunu bilmem kaçıncı kez deneyip tutmadığını görürsün.

Okan’ın şunu anlaması lazım ileride Icardi varken bu oyun tutar, yoklen alternatif bir oyun belirlemesi lazım, orta alanda torreira varken bu oyun tutar yoksa alternatif bir oyun belirlemesi şart. Bugün orta alanda ezileceğimiz o kadar netti ki maç önü 3’lü kaan ayhanlı çıkmalıydık diye bas bas bağırdım
hocam berkanla oynayıp bunları neden yazıyoruz

yenı transferler entegre edilse takım oturmasa anlarımda

Zaha, driplingçi ve ayağına top isteyecek. Ters ayakla oynamak isteyecek. Ziyech de öyle hatta görünen o ki Tete de öyle. Bek yardımı konusunda da sıkıntı yaşamamız kuvvetle muhtemel. Top paylaşımı ne olacak, bu adamların hepsi karar alıcı olmak isteyen adamlar sahada. Kerem'e falan hiç girmiyorum. Boşa Rashica da Rashica demedik burada. Topun kıymetini bilecek adam yok tenis maçına dönüyor rakip biraz iyi yayılınca sahaya. Kapanan rakip geldiğinde çizgiye inecek adam yok, anca Zaha adam geçecek diye umacağız. Torreira'nın başına bir şey gelse direkt iptaliz, gelecek os aşırı mühim.

Zaha, driplingçi ve ayağına top isteyecek. Ters ayakla oynamak isteyecek. Ziyech de öyle hatta görünen o ki Tete de öyle. Bek yardımı konusunda da sıkıntı yaşamamız kuvvetle muhtemel. Top paylaşımı ne olacak, bu adamların hepsi karar alıcı olmak isteyen adamlar sahada. Kerem'e falan hiç girmiyorum. Boşa Rashica da Rashica demedik burada. Topun kıymetini bilecek adam yok tenis maçına dönüyor rakip biraz iyi yayılınca sahaya. Kapanan rakip geldiğinde çizgiye inecek adam yok, anca Zaha adam geçecek diye umacağız. Torreira'nın başına bir şey gelse direkt iptaliz, gelecek os aşırı mühim.
Abi bizim 4 3 3 şart oğlu şart

Orta saha oyuncularını torreira hariç komple değiştirirdim ben.
Abi salihse salihe 5-6 neyse verilecek, guendouzi yada kimi istiyorsak 12-15 neyse verilecek. Mevcut oyuncu profili ve verilen rollerle maalesef olmuyor. 3 ay sonra tek maçlığına şöyle oturacak böyle oturacak diyoruz da 1 ay önce yaşadığımız sakatlık korkusuyla içe doğru sıçtığımız da ortada.
Olası bir aksilikte net olarak tezeği avuçlamak istemiyorsak 6 numarayı da 8 numarayı da almak gerkiyor bunlardan biri türk olacaksa da olacak. Atıyorum berkanı satmak gerekiyorsa da satacağız artık başka yolu yok.
Değişerek gelişim olacak da bunu yapmamız gerekir.

Kerem de ayağına istiyor. Zaha da ziyech de kereme göre topun kıymetini çok çok fazla bilirler reis. Emin ol onlar oynadıktan sonra set oyunumuz yükselecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt