Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazma böyle şeyler

Yıldız alıp sahaya atalım yıldız alınca ŞLde yarı final yapıcaz

Takım olmaktan bihaber simülasyon oyunu bağımlıları
FM bağımlıları haricinde yazıyorum bu mesajı, hocam futbol kaliteli insanlar ile oynanıyor bana göre tamam takım olgusunda haklısın ancak Torreira da yıldız ama canla başla koşuyor, Mertens mesela oda öyle, icardiyi hiç saymıyorum. Yıldız oyuncu demek insanda hiç koşmaz takım oyunu oynamaz algısı oluştu ülkede çünkü buraya gelenler emeklilik için eteğini çekmiş oyuncular geliyordu ama Erden Timur böyle oyuncular ile ilgilenmediği ap açık ortada. Mesela Ramos bile şampiyonlar ligi istiyor hala.
Dediklerine katılmıyorum bu konuda . Tüm büyük takımlar yıldızlar ile oynuyorlar çokta güzel birliktelik ve takım olgusu var.
Psv rangers gibi mi olacağız yoksa top 20 mi? Erden beyin top 20 de gözü bence. O yüzden daha çok üstüne koyarak oyuncu almaya çalışıyor.

IMG_20230823_175035.webp

Çok az kaldı 25-26'sı gibi kokular ortaya çıkmaya başlar akşam net bir skor alırsak yarın bile çıkmaya başlayabilir bakalım Dominguez'i bekletip daha iyisi kim olabilir merakla bekliyorum.
Ben bekletilen adamın pek talibi olmayanlardan biri olacağını tahmin ediyorum mantıken. Dominguez talep görüyor bildiğim kadarıyla. Mesela Ndombele için başka kulüpler adına ciddi bir habere rastlamadım. Geçen yıl bu zamanlar rüyamda gördüğüm için (Hayatımda tektir) ayrıca odaklanıyorum belki; ihtiyacı karşılayacağını düşünmediğim için de olumsuz bakıyorum...

Pedri: En çok Galatasaray'ın stadından etkilenmiştim. Atmosfer inanılmazdı, deliceydi. Ondan sonra da Santiago Bernabéu ve Camp Nou'yu söyleyebilirim.

Önceki nöbette Salih Özcan ismi geçmişti. Yerli kuralını da düşününce lucasla ikisi iş yapar mı sizce?

zaniolo'yu kadroya almamış şerefsiz
oynatacaz demişti bi de

*gerçi okan burukla kamp geçirdiği için hazır olması bi 2 ay daha sürecektir

kuraldan dolayı forma giymiyor, evet

Ben bekletilen adamın pek talibi olmayanlardan biri olacağını tahmin ediyorum mantıken. Dominguez talep görüyor bildiğim kadarıyla. Mesela Ndombele için başka kulüpler adına ciddi bir habere rastlamadım. Geçen yıl bu zamanlar rüyamda gördüğüm için (Hayatımda tektir) ayrıca odaklanıyorum belki; ihtiyacı karşılayacağını düşünmediğim olumsuz bakıyorum...
Ndombole konusunda bende olumsuzun 2 ay öncede çok rahat alınıp takıma monte edilebilirdi şimdi gelse adapte olması zaten 1-1.5 ayı bulur gamsız olunca da gerek yok. Bize topu patlayacak hırs manyağı birileri lazım.

zaniolo'yu kadroya almamış şerefsiz
oynatacaz demişti bi de

*gerçi okan burukla kamp geçirdiği için hazır olması bi 2 ay daha sürecektir

kuraldan dolayı forma giymiyor, evet
Son cümleye bak okan ile kamp yediği için mis kafayı yemissiniz

Futbol iyi futbolcuyla oynanır.. büyük takımlarda çok nadir üst düzey harici futbolcu görürsün topa ilk dokunuşu pas yüzdesi baskıdan çıkışı sağ bekte de yüksektir sol açıkta da diğer pozisyonlarda da.. adamda da santrafor var sende de.. biri eşşek gibi koşuyor boş kaleye atamıyor eli ayağına dolanıyor diğeri ceza sahası dışına yakın yerden falsolu kafa vuruyor..

Ndidi falan geleceğine Salih Özcanın gelmesini tercih ederim en azından yerli kontejanında elimizi rahatlatır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt