- 6 Eylül 2014
- 93.220
- 64.156
- 4.608
Gelirse seni dava edecemBu arada Ramos a boydan gireyim. Emek hırsızı şerefsiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelirse seni dava edecemBu arada Ramos a boydan gireyim. Emek hırsızı şerefsiz
O herif gelse de canını dişine taksa bile, bu defa da iki maçtan birinde oyundan attırır kendini. RM-PSG de oynamaya benzemez buralar. Avrupa maçlarında takımca aciz düşülen sekanslar olacaktır; gururuna dokunur, birinde basar tekmeyi indirir adamı; eski takımlarında gördüğü toleransı asla göremeyeceğini bilmeyen mi var?..Lig maçlarında hakemler bizim oyunculara kart çıkarmak için buluttan nem kapıyorlar zaten...Bir yere imzayı bassa da kurtulsak şundan yav!..Bu arada Ramos a boydan gireyim. Emek hırsızı şerefsiz
Gelirse seni dava edecem
Top 20 olacağımıza inanmak istiyorum, Erden beyin yapmak istediği bir süreç bana göre. Şimdi sen kime öyle yazdın bilmiyorum ancak fetişlikten bahsetmiyorum benim dediğim. Mevkisinin en iyi top 15 oyuncularından birilerini getirmek kötü olmuyor demek istiyorum ha gidip 3 tane ileri de adamın varken hala 4 .üyü sırf yıldız istemek yanlış bende zaten karşı çıkıyorum ona. Mertense küfür falan edenler çoluk çocuktur tahminim yada gelişmemiş insanlardır.Top 20 olabileceğimize inanıyorsan inanmaya devam edebilirsin, asla 300-500 bütçemiz olmayacak.
Bahsettiğin takımların çoğu yıldızlarla oynuyor aynı zamanda yıldız da yapıyor.
Katılmayabilirsin, derdimiz PSV, Rangers değil demen bile küçümseme belirtisi zira onlar kadar bile başarılı olamıyorsun Avrupa’da, 10 senede 1 kere uefa grubu lider bitirdik diye davulla zurnayla kutlanmadığı kalmıştı. Zalgris’i kıç zoruyla yendik, az bitirici adamları olsa onlara bile elenmiştik.
Ayrıca Icardi ve Mertens baştan başa yanlış örnekler, Mertens gibi profesyonellere her zaman kapımız açık ama noldu bu sene, kimse 11 oynasın istemedi, bazı utanmazlar küfür ediyordu hazırlık kampında. Icardi ise mutlu olmasa kıçını kaldırmaz, onla uyumumuz başka olay.
Her mevkiye yıldız alma fetişi burada eleştirilen nokta. Geçen sene ŞL finali oynayan Inter’de 1 veya 2 tane vardı yıldız denilebilecek oyuncu, demekki her şey bu değilmiş.
Burada ve sosyal medyada yazılanları oyuncular dahi biliyorevet bu arada burada yaptığımız yorumlar oyuncuyu isteyen takımın taraftarlarına fikir vermiş olduğunu gördük. Topçularımızı itin bi tarafına(bunu nah çevirirsiniz) sokmaktan vazgeçelim.

Simdiden rahat rahat sovelim insBu arada Ramos a boydan gireyim. Emek hırsızı şerefsiz
Forumun hepsini engelledim 10 kişi falan kaldı her sayfada 1 gönderi oluyoBir de şey var sol bekin kralını alıyorsun, uyum sağlayamadı falan diyorlar
Zaha geliyor o surat ne diyorlar
Alabileceğin en iyi sol kanat rotasyonu bu adamlar
Hem ayranım dökülmesin hem, neyse
Demekki mevzu takım olmak.
hapsurdum
kuzu kuzu dilleriCok yasa modum
Yetiştirici olmak zorundayız. Bu ülkede bu kurlarda ve yayın gelirinde başka çaremiz yok ama yetiştirmek için de kaliteli oyunculara ihtiyaç var. 21/22 sezonunda en büyük hata bu rolü Babel ve Feg’e vermekti, o sezon 6 no, sağ kanat ve santraforumuz olsa başka olurdu.Top 20 olacağımıza inanmak istiyorum, Erden beyin yapmak istediği bir süreç bana göre. Şimdi sen kime öyle yazdın bilmiyorum ancak fetişlikten bahsetmiyorum benim dediğim. Mevkisinin en iyi top 15 oyuncularından birilerini getirmek kötü olmuyor demek istiyorum ha gidip 3 tane ileri de adamın varken hala 4 .üyü sırf yıldız istemek yanlış bende zaten karşı çıkıyorum ona. Mertense küfür falan edenler çoluk çocuktur tahminim yada gelişmemiş insanlardır.
Psv veya rangers küçümsemiyorum o izde mi gideceğiz yoksa kaliteli oyuncular mı almak isteyeceğiz yoksa onlar gibi yetiştrici rolü mu? Yetişirici rolü bizim ülkede çok zor hatta bu dönemde imkansız. Onun içinde zaten altyapı oluşturulmaya çalışıyor yönetim.
Aslında bu konu başlı başına tartışma konusu, bir gün bunun hakkında bir konu açarsan güzel güzel tartışmak isterim.
isimden bağımsız işe yeni birini aldığın zaman bile ne kadar tecrübeli ve kalifiye olursa olsun; iş ortamına alışması bile en iyisinin 1-1,5 ay sürüyor. Kaldı ki takım olma gibi bir ihtiyacı olmayan bir ünvan olsa bile.Burada ve sosyal medyada yazılanları oyuncular dahi biliyor
Kulüplerin özel olarak medyanın nabzını takip eden ekipleri var
Ama Angelino’ya falan çöp yazılıyor iyi ki Türkçe bilmiyor hepsi![]()