Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o sezon kadro planlaması rezaletti, tamamen ağır oyunculardan ibaretti lemina hariç o da sakatlıktan oynayamadı zaten
Buna katılmıyorum. O üçü arasında oyun zekası en düşük olanıydı...Olmadık yerde riskli çalım-ara pası filan denerdi, yedirdiği gereksiz kontralardan epey uzun bir klip çıkarmak mümkündü; birkaç kayarak müdahalesine tav olurdu elalem. Ofansif yeteneği zaten yok gibi bir şey...

Buna katılmıyorum. O üçü arasında oyun zekası en düşük olanıydı...Olmadık yerde riskli çalım-ara pası filan denerdi, yedirdiği gereksiz kontralardan epey uzun bir klip çıkarmak mümkündü; birkaç kayarak müdahalesine tav olurdu elalem. Ofansif yeteneği zaten yok gibi bir şey...

3ü arasında açık ara en iisi idi bunu artık kabul edelim

Bu gece ait olduğumuz arenada maç yapacağız. Sonunun kupaya yakın yerlerde bitmesi dileğiyle

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Şimdi top 20 top 10 takım arasına girmekten bahsediliyor da, bu sadece Galatasaray ile olabilecek birşey değil. Şimdi ne kadar da nefret edersek edelim diğer Lig takımlarının da başarı kazanması gerekiyor ve ilgi odağı olmaları gerekiyor Avrupa da... Ligin kalitesinin artması gerekiyor ki dışarıda da izlenebilsin. Sürdürülebilirlik öyle kolay değil bu amaç doğrultusunda. Çoğu Avrupa ülkesi için ligimiz aşağıladığınız Arap liginden daha değersiz. İşte bizim bir markamız olmasa bu kadarı da olmayacak.

@Keramettin TANRIVERDİ e katılıyorum. Yetiştirici bir lig olmak zorundayız. Hem yetiştirip hem de başarı kazanmak zorundayız. Hollanda buna en iyi örnek. Lig açısından izlenebilirliği düşük ama yetiştiricilikle belli bir düzeyde kalabiliyorlar. Fransa ligi bile bence bu şekilde PSG yı çıkarınca çok fazla bir şey kalmıyor ama yetiştiricilikleri sayesinde ligi de bir şekilde izletiyorlar...

Şimdi top 20 top 10 takım arasına girmekten bahsediliyor da, bu sadece Galatasaray ile olabilecek birşey değil. Şimdi ne kadar da nefret edersek edelim diğer Lig takımlarının da başarı kazanması gerekiyor ve ilgi odağı olmaları gerekiyor Avrupa da... Ligin kalitesinin artması gerekiyor ki dışarıda da izlenebilsin. Sürdürülebilirlik öyle kolay değil bu amaç doğrultusunda. Çoğu Avrupa ülkesi için ligimiz aşağıladığınız Arap liginden daha değersiz. İşte bizim bir markamız olmasa bu kadarı da olmayacak.

@Keramettin TANRIVERDİ e katılıyorum. Yetiştirici bir lig olmak zorundayız. Hem yetiştirip hem de başarı kazanmak zorundayız. Hollanda buna en iyi örnek. Lig açısından izlenebilirliği düşük ama yetiştiricilikle belli bir düzeyde kalabiliyorlar. Fransa ligi bile bence bu şekilde PSG yı çıkarınca çok fazla bir şey kalmıyor ama yetiştiricilikleri sayesinde ligi de bir şekilde izletiyorlar...
Ya abi tamam çok güzel konuşuyorsunuz teoride ama uygulamayı nasıl yapacaksın? Türk taraftar profilini bi düşünün? Böyle birşey mümkün mü sizce? İmkan dahilinde bile değil bu durum. Biraz gerçekci olalım herkes ister dediğinizi de foruma bile baksan anlarsın ne demek istediğimi.

Ne yalan söyleyeyim Falcao sonrası yıldız oyuncuya bakış açım negatif yönde değişmişken İcardi sonrası pozitif yönde tekrar değişti.

3ü arasında açık ara en iisi idi bunu artık kabul edelim
Son sezonki performanslarına ve şu anki oynadığı takımlara göre ve biraz da ezbere yorum yapıldığını düşünüyorum. Lemina' nın Seri' den 2, Nzonzi' den 5 yaş genç olduğu hesaba katılmazsa yanıltıcı olur...Bunlar arasında en iyisi Nzonzi idi; ligde muazzam oynadığı, herkesin maçın en iyisi dediği maçtan sonra küstürüldü; Hasan Şaş ile tartışmasına bağlanmıştı o zaman. Adam daha o gün koptu takımdan. Yanlış hatırlamıyorsam, Alanyaspor maçı idi ve Dünyanın en mutsuz adamı görüntüsü vermişti kulübede...Neyse daha fazla uzamasın; fikir birliğine varamayacağımız belli...

Ya abi tamam çok güzel konuşuyorsunuz teoride ama uygulamayı nasıl yapacaksın? Türk taraftar profilini bi düşünün? Böyle birşey mümkün mü sizce? İmkan dahilinde bile değil bu durum. Biraz gerçekci olalım herkes ister dediğinizi de foruma bile baksan anlarsın ne demek istediğimi.
Biliyorum işte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Erden Timur un hedefi ilk 10 takım arasında olmak ama bu, bu ülkenin dinamikleri içinde olması ütopik bir durum. Ancak dönemlik başarılar gelir, sürdürülebilirlik olmaz.

Şu da olabilir mesela zaniolo tete gibi gençlere yatırım yaparsın ve fiyatı gördüğün anda satarsın. Bu da bir cazibe olabilir. Ama alalım turşusunu kuralım muhabbetine girdiğimiz anda yine eskiye dönüş olur. Bu gelirlerle zor kardeşim anlayacağın o iş. Sürekli şampiyon olup şampiyonlar lig geliri olmadan olmaz. Bu ülkede de her sene şampiyon olunmaz...

Biliyorum işte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Erden Timur un hedefi ilk 10 takım arasında olmak ama bu, bu ülkenin dinamikleri içinde olması ütopik bir durum. Ancak dönemlik başarılar gelir, sürdürülebilirlik olmaz.
taraftar profili ya da basının kokuşmuşluğu fln pek mühim değil artık futbol tamamen endüstri. para varsa en az bundesliga ayarında lig kurabilirsin turkiyede , yani kısaca anadolu kulüplerine de para akması gerekmekte, anca öyle dolu statlara oynarlar. gs kadrosu boktanken biz de 25bin kişiye fln oynuyoruz unutmayalım

demem o ki tayyib lige 10 15 milyar euro salsa herşey bi anda değişebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt