Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.079
- 101.302
- 5.238
sana bir kötü haberim varSimdiden rahat rahat sovelim ins
1 yil sovememek moralimi bozar
1+1 olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana bir kötü haberim varSimdiden rahat rahat sovelim ins
1 yil sovememek moralimi bozar
Asili fln kopar da kalamaz belkisana bir kötü haberim var
1+1 olacak
yok lan o kadar değil asdkljasdAsili fln kopar da kalamaz belki
Burada kimsenin höjbergi bissoumaya tercih edeceğini zannetmiyorumMesela Tottenham orta sahası Bissouma ve Sarr, şu adamları biz alsak nerden aldık falan denirdi yani şaşırmazdım. Manu’ya top göstermediler ama adamlar ve gelse hoplayıp zıplayacağımız Höjberg’i kesiyorlar.
Belki Chelsea Liverpool gibi takımların direk yıldızı olamaz ama Ajax in direk yıldızıydi.Yıldız olayı göreceli. Ziyech bizim için yıldız olabilir ancak geldiği yerin yıldızı değildi. Bir takımda 5-6 tane benzer statü oyuncu bulundurursanız onlar artık takım oyuncusu hüviyetinde görür kendisini. Biz de bunu yapıyoruz.
%70 höjberg çıkarBurada kimsenin höjbergi bissoumaya tercih edeceğini zannetmiyorum
Dostum neden bu kadar abartıyorsun oldu da geldi ve müthiş bir sezon geçirdi diyelim bu sefer sen zor durumda kalacaksınAsili fln kopar da kalamaz belki
Burdan sonrası şöyle işliyor;Bir de şey var sol bekin kralını alıyorsun, uyum sağlayamadı falan diyorlar
Zaha geliyor o surat ne diyorlar
Alabileceğin en iyi sol kanat rotasyonu bu adamlar
Hem ayranım dökülmesin hem, neyse
Demekki mevzu takım olmak.
Şunu aslında canlı olarak gördük. Takıma yıldız almak büyük zarar verebiliyor.Mesela Tottenham orta sahası Bissouma ve Sarr, şu adamları biz alsak nerden aldık falan denirdi yani şaşırmazdım. Manu’ya top göstermediler ama adamlar ve gelse hoplayıp zıplayacağımız Höjberg’i kesiyorlar.
Yorumunu silip, anket açsana%70 höjberg çıkar

Ben yine de biraz da şans diyorum. Icardi yerine belottiyi alsaydık belki de şimdi bambaşka şeyler konuşuyorduk.Şunu aslında canlı olarak gördük. Takıma yıldız almak büyük zarar verebiliyor.
Nzonzi,Seri,Lemina kağıt üstünde PL seviyesinde bir ortasahaydı ama patatese çevirdiler ortasahayı.
Bizim takıma eksik olan rolde oyuncu almamız lazım. Özellikle ortasaha pozisyonuna.
yigiti kim sinirlendirdi lanMarco Verratti ismiyle Galatasaray isminin yanyana gelmesi bile büyük başarıyken böyle bir oyuncuya burun kıvırmak şımarıklıktır. Sakat diyen arkadaşlar ne zaman Transfermarkt verilerine bakmaktan vazgeçecek bilmiyorum ama oyuncunun geçen sene 29 maçı var. Neyse zaten gelmez.Ekli dosyayı görüntüle 216386
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şunu aslında canlı olarak gördük. Takıma yıldız almak büyük zarar verebiliyor.
Nzonzi,Seri,Lemina kağıt üstünde PL seviyesinde bir ortasahaydı ama patatese çevirdiler ortasahayı.
Bizim takıma eksik olan rolde oyuncu almamız lazım. Özellikle ortasaha pozisyonuna.