Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pahalı ve görece yıldızlarla dolu kadroyu bir tek şey tolere edebilir.. sürdürülebilir başarı.. uyumsuzluk durumunda kısa dönem de bile fecaat olma olasılığı yüksek.. şu anda 30 yaş grubuna sağlam maaş ve kontrat veriyoruz. umalım ki işler iyi gitsin. cl ligine girdikten sonra en büyük hedef yine lig şampiyonluğu olmalı..

Yıldız olayı göreceli. Ziyech bizim için yıldız olabilir ancak geldiği yerin yıldızı değildi. Bir takımda 5-6 tane benzer statü oyuncu bulundurursanız onlar artık takım oyuncusu hüviyetinde görür kendisini. Biz de bunu yapıyoruz.
Belki Chelsea Liverpool gibi takımların direk yıldızı olamaz ama Ajax in direk yıldızıydi.

Bir de şey var sol bekin kralını alıyorsun, uyum sağlayamadı falan diyorlar

Zaha geliyor o surat ne diyorlar

Alabileceğin en iyi sol kanat rotasyonu bu adamlar

Hem ayranım dökülmesin hem, neyse

Demekki mevzu takım olmak.
Burdan sonrası şöyle işliyor;

''Alınan her futbolcu tutacak diye bir kural yok; daha iyi olacaklardır ama yine de başka birilerine bakılmalı; falanca ve filanca isimler geçiyor; onlar da alınmalı. Büyük takımda yedeklerin de aslar kadar kaliteli olması lazım zaten. Hem sponsorlar yıldız transferlerine para pompalamak için sıraya girmişler. Erden Bey işini bilir''...

Asla sürdürülemeyecek, akla ziyan bir döngü. Erden Bey de bu tatminsizlikten şikayetçidir diye tahmin ediyorum. İnşaallah ket vuran olmaz da kalırsa, seneye daha dikkatli ve beklentileri frenleyici şekilde davranacağını umuyorum...

Mesela Tottenham orta sahası Bissouma ve Sarr, şu adamları biz alsak nerden aldık falan denirdi yani şaşırmazdım. Manu’ya top göstermediler ama adamlar ve gelse hoplayıp zıplayacağımız Höjberg’i kesiyorlar.
Şunu aslında canlı olarak gördük. Takıma yıldız almak büyük zarar verebiliyor.
Nzonzi,Seri,Lemina kağıt üstünde PL seviyesinde bir ortasahaydı ama patatese çevirdiler ortasahayı.
Bizim takıma eksik olan rolde oyuncu almamız lazım. Özellikle ortasaha pozisyonuna.

Nzonzi,Seri,Lemina kağıt üstünde PL seviyesinde bir ortasahaydı ama patatese çevirdiler ortasahayı.
Bizim takıma eksik olan rolde oyuncu almamız lazım. Özellikle ortasaha pozisyonuna.
Ben yine de biraz da şans diyorum. Icardi yerine belottiyi alsaydık belki de şimdi bambaşka şeyler konuşuyorduk.

avrupa standartlarına göre takımda icardi, zaha dışında yıldız olduğu söylenemez
sneijder devri sonrası içinden çıktığımız yokluğu düşününce mevcud kadronun bize yıldızlar karması gibi görünmesi doğal

Son düzenleme:

o sezon kadro planlaması rezaletti, tamamen ağır oyunculardan ibaretti lemina hariç o da sakatlıktan oynayamadı zaten

hadi-bakalım-murat-yıldırım-hadi-bakalım.gif

Dün aek maçını izledim ne varsa toplamış herifler, bizim Amkarbat sol açık oynuyordu. O kadar pozisyon harcadılar ki ben deli oldum. Anca orta açmaya çalışıyorlar ancak bir sorun var forvette adam yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt