Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.696
- 12.041
- 1.783
Günaydın icardi severler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Salih Ozcan haberleri nereden cikti? Onu alacaksak Kerem Demirbay'a niye girdik? Bana pek mantikli gelmiyor.Orta saha inşallah Salih Özcandır. Kerem Aktürkoğlu takımı çok bozuyor çıkmamız lazım ordan
Sanırım Karabük deplasmanıydı. Maç berabereyken 89. dakikada Drogba'yı çıkarıp Ceyhun Gülselam'ı almasını unutamıyorum.Mancini'ye tazminat olayından dolayı gereksiz sempati besliyoruz, Ersun gibi teknik taktik yoksununa şampiyonluk verdi hem de Drogba gibi adamlarla. Aynı şeyi okan yapsa kulübün kapısından sokmazlardı. Ben okan hoca'ya biraz daha kredi verilmesi taraftarıyım adam öyle ya da böyle kazanıyor adam eline bambaşka bir kadro kuruldu beklemek lazım.
Biri 6 biri 8Bu Salih Ozcan haberleri nereden cikti? Onu alacaksak Kerem Demirbay'a niye girdik? Bana pek mantikli gelmiyor.
maçı izlerken uyuyakalmıs
durmuyor arkadaş kimsede psikoloji bırakmadı....Malatya 5,2 Deprem
Bunlari arena da hoplatiriz kralCidden Bodo’nun Roma’ya nasıl 6 attığını anladık
O çim zeminde top akıyor, alışık olan takım da coşuyor
Her alan dribbling yaptı boş alanlara
Olabilir ama saha ve sistemi iyi oturtmuşlarBunlari arena da hoplatiriz kral
3-0, 4-1 diyorum
Cidden Bodo’nun Roma’ya nasıl 6 attığını anladık
O çim zeminde top akıyor, alışık olan takım da coşuyor
Her alan dribbling yaptı boş alanlara
Gittiğimiz her pozisyon ya netti ya da gol olduYunus'un pozisyonda faul olmasa maç farka giderdi büyük olasılıkla. Ama Okan maça berbat hazırlanmış