- 18 Temmuz 2009
- 81.711
- 238.601
- 5.093
Ayrıca dün iyice emin oldum, bu hızlı oyunu Okan istiyor yani pas hataları da o yüzden. Orta sahada alan gördüğüne atıyor, o yüzden kolay kolay yerleşerek hücum edemiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz zaten yerleşik hücumda hiç bir zaman iyi olamadık ki. Fatih terimin oynattığı oyun tamamen set oyunuydu her maç biri star hareket yapsında gol atsın diye bekliyorduk.Ayrıca dün iyice emin oldum, bu hızlı oyunu Okan istiyor yani pas hataları da o yüzden. Orta sahada alan gördüğüne atıyor, o yüzden kolay kolay yerleşerek hücum edemiyoruz.
Gittiğimiz her pozisyon ya netti ya da gol oldu
Molde bence hiç bir noktada maç üstünlüğünü vermedi bize
Benim Dün Maci sonu aklima su eslesme gelmisti hiç unutmuyorum su MaciOlabilir ama saha ve sistemi iyi oturtmuşlar
Bodo da böyle oynuyordu, oyuncuları olduğundan iyi ve hızlı gösteriyor

Terim ne alaka anlamadım da Terim’in oynattığı set oyunu değildi, pozisyon oyunuydu.biz zaten yerleşik hücumda hiç bir zaman iyi olamadık ki. Fatih terimin oynattığı oyun tamamen set oyunuydu her maç biri star hareket yapsında gol atsın diye bekliyorduk.
Fake Logo paylamisi için Mehmet Mehmetoglunu takipten cikariyoruzFenerbahçe, Livakovic transferini duyurdu.
duzeltiyorumFake Logo paylamisi için Mehmet Mehmetoglunu takipten cikariyoruz
Icardi Molde'de olsa rahat bir 5 yerdik.dün molde de 2 tane üst seviye isim olsa elimize vermişlerdi.
basic futbol takımı eksik haliyle içimizden geçti oyun anlamında.
bizde muslera torreira ve icardi bütün maçlarda oynamak zorunda
2. Hazırlık maçında sürekli savunma arkası pas ve koşu vardı zaten. Çok fazla geri koşuyor bu yüzden ama pozisyon vermemizin sebebi tamamen kompakt olmayışımız. Orta sahaların daha disiplinli kalması gerekiyorAyrıca dün iyice emin oldum, bu hızlı oyunu Okan istiyor yani pas hataları da o yüzden. Orta sahada alan gördüğüne atıyor, o yüzden kolay kolay yerleşerek hücum edemiyoruz.
Oyunu yavaşlatmak lazımdı net bir şekilde. Son dakikalarda biraz yaptık orda da Tete yapacağınız işe sokam deyip topu aldı golü başlattı.Rakibe bu kadar üstünlüğü kaptırdığımız maçlarda pas kalitemizi veopun bizde kalma süresini arttırmayı öğrenmemiz gerekiyor. Her rakibe karşı fizik mücadelesi veremeyebiliriz ama pas oyunuyla rakibi yorabiliriz. Brighton'ın pas ve isabet yüzdeleri korkunç derecede iyi. İş yine teknik direktöre bakıyor maalesef.
ne alaka dediğine ne? yerleşerek hücum diyorsun kardeşim zor değildi anlaması.Terim ne alaka anlamadım da Terim’in oynattığı set oyunu değildi, pozisyon oyunuydu.
Set oyunu hücuma oturup birbirini tekrar eden denemeler yapmak, bunun için sahanın her yerinde kısa pas yapmak zorunda değilsin. İkisi birbiriyle karıştırılıyor sürekli.
Dün tüm hücumlarımız yine hızlı hücum tipi idi.
Oyunu yavaşlatmak lazımdı net bir şekilde. Son dakikalarda biraz yaptık orda da Tete yapacağınız işe sokam deyip topu aldı golü başlattı.