Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca dün iyice emin oldum, bu hızlı oyunu Okan istiyor yani pas hataları da o yüzden. Orta sahada alan gördüğüne atıyor, o yüzden kolay kolay yerleşerek hücum edemiyoruz.
biz zaten yerleşik hücumda hiç bir zaman iyi olamadık ki. Fatih terimin oynattığı oyun tamamen set oyunuydu her maç biri star hareket yapsında gol atsın diye bekliyorduk.

Gittiğimiz her pozisyon ya netti ya da gol oldu

Molde bence hiç bir noktada maç üstünlüğünü vermedi bize

Rakibe bu kadar üstünlüğü kaptırdığımız maçlarda pas kalitemizi veopun bizde kalma süresini arttırmayı öğrenmemiz gerekiyor. Her rakibe karşı fizik mücadelesi veremeyebiliriz ama pas oyunuyla rakibi yorabiliriz. Brighton'ın pas ve isabet yüzdeleri korkunç derecede iyi. İş yine teknik direktöre bakıyor maalesef.

Olabilir ama saha ve sistemi iyi oturtmuşlar

Bodo da böyle oynuyordu, oyuncuları olduğundan iyi ve hızlı gösteriyor
Benim Dün Maci sonu aklima su eslesme gelmisti hiç unutmuyorum su Maci
IMG_6261.webp

IMG_6262.webp

Yine de temkinli olalim :asd:

Sergio Ramos Galatasaray'a yakın. (@diarioas)

biz zaten yerleşik hücumda hiç bir zaman iyi olamadık ki. Fatih terimin oynattığı oyun tamamen set oyunuydu her maç biri star hareket yapsında gol atsın diye bekliyorduk.
Terim ne alaka anlamadım da Terim’in oynattığı set oyunu değildi, pozisyon oyunuydu.

Set oyunu hücuma oturup birbirini tekrar eden denemeler yapmak, bunun için sahanın her yerinde kısa pas yapmak zorunda değilsin. İkisi birbiriyle karıştırılıyor sürekli.

Dün tüm hücumlarımız yine hızlı hücum tipi idi.

Ayrıca dün iyice emin oldum, bu hızlı oyunu Okan istiyor yani pas hataları da o yüzden. Orta sahada alan gördüğüne atıyor, o yüzden kolay kolay yerleşerek hücum edemiyoruz.
2. Hazırlık maçında sürekli savunma arkası pas ve koşu vardı zaten. Çok fazla geri koşuyor bu yüzden ama pozisyon vermemizin sebebi tamamen kompakt olmayışımız. Orta sahaların daha disiplinli kalması gerekiyor

Totnımdan Hojbjerg ismi dolanmaya başlamış. Zibilyon tane isme bir yenisi daha eklendi, bu işin sonu nereye varacak çok merak ediyorum.

Rakibe bu kadar üstünlüğü kaptırdığımız maçlarda pas kalitemizi veopun bizde kalma süresini arttırmayı öğrenmemiz gerekiyor. Her rakibe karşı fizik mücadelesi veremeyebiliriz ama pas oyunuyla rakibi yorabiliriz. Brighton'ın pas ve isabet yüzdeleri korkunç derecede iyi. İş yine teknik direktöre bakıyor maalesef.
Oyunu yavaşlatmak lazımdı net bir şekilde. Son dakikalarda biraz yaptık orda da Tete yapacağınız işe sokam deyip topu aldı golü başlattı.

Tete beklenilenden daha iyi topçu galiba.Rashicanın alınmamasını yavaş yavaş mantıklı bulmaya başladım.

Terim ne alaka anlamadım da Terim’in oynattığı set oyunu değildi, pozisyon oyunuydu.

Set oyunu hücuma oturup birbirini tekrar eden denemeler yapmak, bunun için sahanın her yerinde kısa pas yapmak zorunda değilsin. İkisi birbiriyle karıştırılıyor sürekli.

Dün tüm hücumlarımız yine hızlı hücum tipi idi.
ne alaka dediğine ne? yerleşerek hücum diyorsun kardeşim zor değildi anlaması.

Dünkü maç 11 seçimi hatalıydı diye düşünüyorum. Oyuncuların yetenek ve yapabileceklerinden bağımsız.
Kerem ve Yunus kanadı fizik gücü yüksek bekleri tarafından çok hırpalandı. En azından birisi Barış olarak seçilmeliydi; girdikten sonra topu tutma uğraşında oldu Barış.
Ortasaha da Berkan-Sergio-Mertens yerine Kaan-Miço-Sergio olmalıydı. Berkan top çıkarma ve baskı kırma konusunda hiç bir zaman iyi olmadı. Mertens, yine fizik gücü yüksek stoper ve ortasahalar arasında kayboldu.

Oyunu yavaşlatmak lazımdı net bir şekilde. Son dakikalarda biraz yaptık orda da Tete yapacağınız işe sokam deyip topu aldı golü başlattı.

Tete iyi oyuncu katkı verecektir tahmin edilenden daha fazla. Takıma iyi bir 8 numara eklemesi olması gerekiyor yoksa yapılan harcamaların transferlerin hiçbir anlamı olmaz.

Avrupa maçlarındaki tüm seviyelerde yıkıcı üstünlük beklemiyorum sadece kazanmak tur geçmek bunlar bizim için şu aşamada yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt