Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Szymanski, Mertens rotasyonu içindir muhtemelen Zaha sonrası oradaki plan değişti.

Lucas, Tielemans ve Szymanski gibi.

Gerçi istenen adamlar o kadar birbirinden farklı ki, profil peşinde olmadığımız çok belli.

Bir takım aynı anda Dominguez, Guenduzi ve Verratti’yi ister mi, 3ü de bambaşka adamlar.
Plan mlan yok ortada çok net. Fırsat çıksın da isimli topçu kapatalım kafası direkt bu. Taraftar kafasıyla yöneticilik yapılmaz, bunun en büyük örneği de rambo ali.

Dünkü macta farkin suni cim oldugunu istanbul da oynayacagimiz macta göreceksiniz

Molde iyi bir takim sistemi olan oturmus bir takim ama dün en büyük avantajlari zemin di

Bu yüzden Gözü kapali oynadilar adeta

Bodo-roma örnegi verilmis mesela gecmis sayfalarda

Bu tarz zemin ve rakipler ters gelir

Sansimizla galibiyetle ayrildik yani kritik oldu bizim adimiza

Evimizde oynayacagimiz macta yine kendi futbolumuzu kabul ettirecegiz rakibe bundan hic bir süphem yok

Kazanma aliskanligi olustu bu da cok olumlu takim adina,resmi maclarda 5 galibiyet 2 beraberlik guzel bir baslangic

İlginçtir ben Kaan ın Sergio dan daha teknik olduğunu düşünüyorum bu aralar. Torreira Sergio yerine torreira Kaan ikilisi olmaz mı diye soru işaretleri mevcut kafamda.

--------İcardi------------
Zaha-------------Ziyech
--Oliveira - Torreira---
---------Kaan-----------

oyun içinde Ziyech sağdan ortaya doğru Messi gibi Hagi gibi gelirse çok iyi olur.. Oliveira yerine daha tempolu daha pasör birini bulabilirsek Ligde puan bile kaybetmeyiz..

Plan mlan yok ortada çok net. Fırsat çıksın da isimli topçu kapatalım kafası direkt bu. Taraftar kafasıyla yöneticilik yapılmaz, bunun en büyük örneği de rambo ali.
Fenerde plan olmadığı çok bariz rüzgar nasıl eserse ona göre hareket ettiler ,detayını bilmemekle beraber bence bizde plan vardı fakat bizde rüzgarın akışına kapıldık plan bozuldu zaha ve tete olayları net örneği

niyet ettim allah rızası için orta saha almaya.

Armel Bella-Kotchap, Bayern Munih ile gorusuyor (Sky Sports)

Böyle giderse evet.

Avrupa’da kapanmayı öğrenmeliyiz, böyle yüksek defans yaparsak herkes olduğundan kötü gözükecek zaten/
Bu sekilde oynayamasin zaten avrupada fatih hocadan kalan bi miras okan hocaya. Zamanda chelsea'lere karsi yüksek durup pres oyunu ile iyi görünsekte 5 yiyebiliyorduk. Zaten dünyada hic bi takim 90 dk. pres yapamaz bu yüzden topun bizde oldugu zaman da kiymetini bilmeliyiz daha fazlasini yapmaliyiz.

geçtiğimiz transfer döneminde de çıkan isimler hep birbirinden alakasız isimlerdi, öyle hatırlıyorum

bu geçtiğimiz senelere kıyasla birçok oyuncuya teklif yapıp, pusuya geçtiğimizden midir bilmem ama 8 numara için birbirinden alakasız bir sürü oyuncu konuşuldu kaç haftadır

salih doğrudan 11 oyuncumuz mu yoksa konuşulan yüksek profilli 8 numara ile beraber mi gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt