- 18 Mayıs 2011
- 21.962
- 11.964
- 1.873
10 gün mü kaldı transfer sezonu sonuna?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün oyundan alındığında yüzündeki ifade çok şeyler anlatıyordu aslında.Ben alıncak adammıyım babındadenenebilir ama o noktada işin içine biraz kadro hiyerarşisi giriyor sanki. sergio takım içinde ki önde gelen profillerden, tatsızlık yaşanması muhtemel sanki öyle bi senaryoda. keşke alıcısı çıksa da rahatlasak temelli
ŞL listesini baz alırsak 4 eylül gece yarısına kadar kaldı10 gün mü kaldı transfer sezonu sonuna?
10 gün mü kaldı transfer sezonu sonuna?
15 Eylül son gün. 21 gün var.10 gün mü kaldı transfer sezonu sonuna?
İlginçtir ben Kaan ın Sergio dan daha teknik olduğunu düşünüyorum bu aralar. Torreira Sergio yerine torreira Kaan ikilisi olmaz mı diye soru işaretleri mevcut kafamda.
Sayılı gün çabuk geçer. İnşallah şu muhabbet bir bitsin de artık herkes işine gücüne baksın...ŞL listesini baz alırsak 4 eylül gece yarısına kadar kaldı
Dün oyundan alındığında yüzündeki ifade çok şeyler anlatıyordu aslında.Ben alıncak adammıyım babında![]()
Molde için orta sahaya gerek yok bence. Okan hoca moldeyi analiz etmemis. İlk yarıyı gördükten sonra 2. Yarıda önlem almadiOrta saha transferini en sona birakmalari bence de dogru bir strateji olmadi.
Kazimin ikizibence dominguez en yakın isim diğerleri çok ütopik
umarım iyi topçudur o da
Anlamadım kusura bakma?
Anlamadım kusura bakma?
Oliviera aslında çok tukaka yapılacak bir oyuncu değil ama ona karşı çok dolduk.Çok maç kaçak güreşti.Onun meyvalarını topluyor.8 numara transfer olayı çıkalı toparlamaya çalışıyor ama şuan şansızlığı Torrerasız defosu inanılmaz ortaya çıkıyor.Torreira ile onu çok anlayamamışız.Tek başına maalesef sazı eline alıp götüremiyor,Berkanı ilerletemiyor.Mesele burada.kaan belki tek başına sazı eline alabilirdi.Görmedende yorum yapamıyoruz ki.Ama Icardıye verdiği pas mükemmeldi.Ufak ufak pasajlar izliyoruz şimdilik.valla sorma üstad, Kerem’de tavır yapmış galiba çıkarken kaçırdım o kısmı izlerken, yazmışlar bayağı
oynamak istemesi falan olumlu şeyler aslına bakarsak ama böyle oynadığı zamanda da eyvallah diyip çekilmesini bilmeli oyuncu