Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 gün mü kaldı transfer sezonu sonuna?

denenebilir ama o noktada işin içine biraz kadro hiyerarşisi giriyor sanki. sergio takım içinde ki önde gelen profillerden, tatsızlık yaşanması muhtemel sanki öyle bi senaryoda. keşke alıcısı çıksa da rahatlasak temelli
Dün oyundan alındığında yüzündeki ifade çok şeyler anlatıyordu aslında.Ben alıncak adammıyım babında:)

İlginçtir ben Kaan ın Sergio dan daha teknik olduğunu düşünüyorum bu aralar. Torreira Sergio yerine torreira Kaan ikilisi olmaz mı diye soru işaretleri mevcut kafamda.

what.gif

Dün oyundan alındığında yüzündeki ifade çok şeyler anlatıyordu aslında.Ben alıncak adammıyım babında:)

valla sorma üstad, Kerem’de tavır yapmış galiba çıkarken kaçırdım o kısmı izlerken, yazmışlar bayağı

oynamak istemesi falan olumlu şeyler aslına bakarsak ama böyle oynadığı zamanda da eyvallah diyip çekilmesini bilmeli oyuncu

bence dominguez en yakın isim diğerleri çok ütopik

umarım iyi topçudur o da

Ramos'u sadece performans olarak değerlendirmeyin her sene düzenli şamp ligine katılan rakiplere karşı tecrübeye ihtiyacımız var a.kerim ve nellson'un gelişimine de katkısı olacaktır.

valla sorma üstad, Kerem’de tavır yapmış galiba çıkarken kaçırdım o kısmı izlerken, yazmışlar bayağı

oynamak istemesi falan olumlu şeyler aslına bakarsak ama böyle oynadığı zamanda da eyvallah diyip çekilmesini bilmeli oyuncu
Oliviera aslında çok tukaka yapılacak bir oyuncu değil ama ona karşı çok dolduk.Çok maç kaçak güreşti.Onun meyvalarını topluyor.8 numara transfer olayı çıkalı toparlamaya çalışıyor ama şuan şansızlığı Torrerasız defosu inanılmaz ortaya çıkıyor.Torreira ile onu çok anlayamamışız.Tek başına maalesef sazı eline alıp götüremiyor,Berkanı ilerletemiyor.Mesele burada.kaan belki tek başına sazı eline alabilirdi.Görmedende yorum yapamıyoruz ki.Ama Icardıye verdiği pas mükemmeldi.Ufak ufak pasajlar izliyoruz şimdilik.

Fenerin tüm transferleri ısrarla 9 + şeklinde açıklamasının altında kesin bir pislik var bakalım cikacakmi kokusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt